MyZen TV HD: Το απόλυτο κανάλι well-being για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Οκτώβριο μέσω της Nova!

MyZen TV HD: Το απόλυτο κανάλι well-being για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Οκτώβριο μέσω της Nova!
Natalie_magic

Ακόμα ένα κανάλι προστέθηκε στην πλούσια ψυχαγωγική πλατφόρμα της Nova!

Με σλόγκαν «Ζήστε καλύτερα! Γίνετε πιο ευτυχισμένοι!», το MyZen TV HD, το κανάλι της υγείας και της ψυχικής ευεξίας, ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μέσω της Nova, από τη θέση 119.

Το ΜyZen TV HD εστιάζει στην ενίσχυση της σωματικής και ψυχικής υγείας με ολιστική προσέγγιση. Οι συνδρομητές της Nova έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν εκπομπές με θεματολογία light sports, όπως practical yoga και pilates, υγιεινή διατροφή, οικολογία, προτάσεις εναλλακτικού τρόπου ζωής και προσωπικής ανάπτυξης, ταξίδια με στόχο την απόδραση, τη χαλάρωση αλλά και την περιπέτεια, ανανέωση σπιτιού, κηπουρική, συμβουλές ομορφιάς και μαγειρικής, καθώς επίσης και προσωπικές ιστορίες ανθρώπων που τόλμησαν και άλλαξαν ριζικά τη ζωή τους.

Το κανάλι είναι διαθέσιμο και μέσω της υπηρεσίας Nova Go, έτσι ώστε οι συνδρομητές να έχουν τη δυνατότητα να το απολαμβάνουν όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.

Η κα Nela Pavlouskova, Managing Director του MyZen TV ΗD, δήλωσε σχετικά με τη νέα συνεργασία: «Η ευεξία και η βελτίωση της ποιότητας ζωής στην καθημερινότητα αποτελούν μία παγκόσμια τάση και είμαστε ευτυχείς που το αναζωογονητικό, διασκεδαστικό και θετικό μας περιεχόμενο θα μεταδίδεται στην Ελλάδα και στην Κύπρο μέσω της κορυφαίας πλατφόρμας της Nova. Αυτό είναι επίσης αποτέλεσμα της μακροχρόνιας συνεργασίας μας με το Thema”.

Από την πλευρά της Nova η κα Κατερίνα Κασκανιώτη, Pay TV Executive Director, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που παρουσιάζουμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το MyZen TV HD. Με αέρα φρεσκάδας και «ευεξίας», το νέο κανάλι ενδυναμώνει το ψυχαγωγικό πρόγραμμα της Nova και υπόσχεται νέες ιδέες, συμβουλές και τρόπους για την αντιμετώπιση των εντατικών ρυθμών της καθημερινότητας. Το κανάλι απευθύνεται κυρίως στη γυναίκα του σήμερα, ένα κοινό που είναι πάντα ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς».

Λίγα λόγια για το MyZen TV HD: «Ζήστε καλύτερα!»

Το MyZen TV είναι ένα lifestyle κανάλι το οποίο προσφέρει πρακτικές συμβουλές, μοναδικές εμπειρίες και ψυχαγωγία με στόχο το να ζει κανείς τη ζωή του καλύτερα. Το κανάλι δημιουργήθηκε το 2008, ενώ εκπέμπει σε περισσότερες από 77 χώρες σε Ευρώπη, Ρωσία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ασία, Καραϊβική και Βόρεια Αμερική.

Αγαπήστε τον εαυτό σας, διασκεδάστε, εξελίχθητε, εξερευνήστε και δραπετέψτε μέσω του MyZen TV HD.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα