Ναταλία Γερμανού: Συναντάω κόσμο και μου λένε “Σας έχει βαρεθεί το κάθε μας κύτταρο”

Διαβάζεται σε 2'
Ναταλία Γερμανού
Ναταλία Γερμανού glomex

Για τη “μετάλλαξη” των ψυχαγωγικών εκπομπών και την κόντρα μεταξύ τους τοποθετήθηκε η Ναταλία Γερμανού αποκαλύπτοντας όσα της λένε οι τηλεθεατές όταν τη συναντούν.

Η τηλεόραση έχει μετατραπεί σε πεδίο μάχης, με τις ψυχαγωγικές εκπομπές να μην είναι πια και τόσο ψυχαγωγικές, ενώ όλο και πιο συχνά πια οι παρουσιαστές λύνουν τις διαφορές τους με συναδέλφους -και μη- μέσα από το γυαλί. Και η Ναταλία Γερμανού μόνο υπέρ δεν είναι.

Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Τσαλίκη στην εκπομπή “Στούντιο 4” της ΕΡΤ γύρω από τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζονται πια τα θέματα στις ψυχαγωγικές εκπομπές, η παρουσιάστρια του ALPHA μοιράστηκε με τους συνεργάτες αλλά και τους τηλεθεατές της όσα της λένε όταν τη συναντούν στον δρόμο.

“Συζητάω με κόσμο που μιλάμε και τους συναντάω σε σουπερμάρκετ, σε κομμωτήρια, σε γυμναστήρια, από ‘δω, από ‘κει και μου λένε ‘σας έχει βαρεθεί το κάθε μας κύτταρο, εμάς των τηλεθεατών, διότι δεν είναι τηλεόραση αυτό που κάνετε. Κάθεστε και σχολιάζετε τι έκανε η άλλη εκπομπή, η άλλη εκπομπή σχολιάζει τι κάνετε εσείς, ο ένας απαντάει στον άλλο. Εμάς τους τηλεθεατές ποιος θα μας ψυχαγωγήσει με κανονικά θέματα;‘, είπε η Ναταλία Γερμανού.

Η παρουσιάστρια χωρίς να κατονομάσει συγκεκριμένα τηλεοπτικά πρόσωπα και εκπομπές, φάνηκε να διαφωνεί με το να στήνονται “με σοβαρότητα ολόκληρα θέματα, αναλύσεις και να απαντάς στον άλλο που σου είπε και της είπε και του είπε”.

Στο σχόλιο μάλιστα του συνεργάτη της εκπομπής της, Παναγιώτη Ραφαηλίδη, μήπως όλο αυτό τελικά αρέσει στον κόσμο, η Ναταλία Γερμανού τόνισε πως “δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει τον κόσμο, βαριούνται λιγάκι οι άνθρωποι, άκου με και με τη λεμονιά“.

Ναταλία Γερμανού: Δείτε όσα είπε

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα