Netflix: Αυτές είναι οι σειρές που έρχονται τον Μάιο

Netflix: Αυτές είναι οι σειρές που έρχονται τον Μάιο

Ολοκαίνουργιες σειρές, αλλά και συνέχειες των προηγούμενων παραγωγών, αναμένεται να παρακολουθήσουν τον Μάιο οι τηλεθεατές του Netflix. Μάθετε ποιες σειρές κάνουν πρεμιέρα σε λίγες μέρες.

Αυτή την περίοδο βρισκόμαστε σε αναμονή να ξεκινήσουν οι σειρές “The Crown”, “Stranger Things” και “Black Mirror” στο Netflix μαζί με αξιόλογες παραγωγές, όπως τα “Ozark”, “GLOW” και “13 Reasons Why”.

Πέρα από αυτά όμως, υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία για τις νέες συναρπαστικές εκπομπές που πρόκειται να έρθουν, συμπεριλαμβανομένων του “Our Planet” του David Attenborough και του hip-hop talent show “Rhythm + Flow”.

Προς το παρόν, ας δούμε τις σειρές που έρχονται τον Μάιο:

1η Μαΐου

Knock Down the House

Ένα ντοκιμαντέρ που δείχνει πώς τέσσερις γυναίκες (Alexandria Ocasio-Cortez, Cori Bush, Paula Jean Swearengin και Amy Vilela) προσπαθούν να εκτοξεύσουν τις πολιτικές εκστρατείες κατά τη διάρκεια των αμερικανικών ενδιάμεσων εκλογών του 2018.

8 Μαΐου

Lucifer season 4

Μετά την ακύρωσή του από το αμερικανικό δίκτυο Fox, η τέταρτη σεζόν του υπερφυσικού δράματος Lucifer θα προβληθεί στο Netflix.

10 Μαΐου

The Society

Ένα νέο δράμα για μια ομάδα εφήβων που μεταφέρονται ξαφνικά σε μια τηλεομοιοτυπία της πατρίδας τους χωρίς τους γονείς τους.

17 Μαΐου

Nailed It!

Το ριάλιτι της κουζίνας επανέρχεται δριμύτερο.

The Rain season 2

Η δανέζικη δυστοπική σειρά επιστρέφει.

24 Μαΐου

What/If

Σειρά δράματος 10 επεισοδίων με επικεφαλής την ίδια την Bridget Jones (Renée Zelwegger) από τον σκηνοθέτη του “Forrest Gump”, Robert Zemeckis. Σύμφωνα με τον Netflix, πρόκειται για «τα αποτελέσματα του τι συμβαίνει όταν οι αποδεκτοί άνθρωποι αρχίζουν να κάνουν απαράδεκτα πράγματα».

What if IMDB

She’s Gotta Have It season 2

Η κωμωδία του Spike Lee, με βάση την ταινία του του 1986, επιστρέφει με ολοκαίνουργια επεισόδια.

31 Μαΐου

When They See Us

Η πρώτη τηλεοπτική σειρά του Ava DuVernay (A Wrinkle In Time, Selma) μιλάει για την αληθινή ιστορία πέντε εφήβων του Χάρλεμ οι οποίοι κατηγορήθηκαν λανθασμένα για τον βιασμό ενός δρομέα στην πόλη της Νέας Υόρκης το 1989. Έχει ένα εντυπωσιακό καστ που περιλαμβάνει τους Felicity Huffman, Vera Farmiga, John Leguizamo και Michael K Williams.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα