Next Top Model: Αποχώρησε η Μέγκι κι “έσπασε” η τριάδα – Ο θρήνος της Εύης και το “θάψιμο”

Next Top Model: Αποχώρησε η Μέγκι κι “έσπασε” η τριάδα – Ο θρήνος της Εύης και το “θάψιμο”

Εκτός του σπιτιού των μοντέλων βρίσκεται από χθες η Μέγκι Ντρίο, καθώς οι κριτές αποφάσισαν ότι είχε για ακόμη μία φορά τη χειρότερη φωτογραφία - Τα κλάματα από τις Μικαέλα - Εύη και το "φτυάρι" που έβγαλαν οι υπόλοιπες διαγωνιζόμενες.

Εκτός του σπιτιού του ριάλιτι μόδας “Greece’s Next Top Model” βρίσκεται η Μέγκι Ντρίο, καθώς οι κριτές αποφάσισαν ότι είχε -για ακόμη μία φορά  – μια κακή φωτογραφία. Το concept της φωτογράφισης αποχώρησης του χθεσινού επεισοδίου βασιζόταν στη γνωστή ταινία “Η νύφη το ‘σκασε”. Οι διαγωνιζόμενες κλήθηκαν φορώντας νυφικά και αθλητικά παπούτσια να τρέξουν στον στίβο, να κάνουν  ένα άλμα και να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό.

Η Μέγκι έδειξε από την αρχή πως δεν «το είχε» στη φωτογράφιση και δήλωσε στην κάμερα ότι είχε επηρεαστεί αρνητικά από τον καβγά της που είχε το προηγούμενο βράδυ που με τις φίλες της (τα άλλα δύο μέλη της γνωστής τριάδας του GNTM) Μικαέλα και Εύη με αφορμή το παιχνίδι του «αναπτήρα» που έπαιξαν (και κατά το οποίο βγήκαν άσχημα σχόλια και εντυπώσεις που τρέφουν τα κορίτσια στη φόρα).

Η άσχημή της ψυχολογία δεν δικαιολόγησε για τους κριτές το αποτέλεσμα της φωτογράφισης. Η Μέγκι, που με τη συμπεριφορά της και τα σχόλαι που έχει κάνει για τις συμπαίκτριές της έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια στο Twitter, βρέθηκε ενώπιον των κριτών μαζί με την Ροζάνα. Η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε ότι η κοκκινομάλλα παραμένει και εκτός παιχνιδιού τίθεται η Μέγκι.

Τα άλλα δύο μέλη της τριάδας έσπευσαν να την πάρουν αγκαλιά και έβαλαν τα κλάματα. Η Εύη κυριολεκτικά σπάραξε και έλεγε στις φίλες της ότι είναι άδικο να φύγει η Μέγκι.

Τα υπόλοιπα κορίτσια ωστόσο κάθε άλλο παρά έδειξαν στεναχωρημένες φάνηκαν για την αποχώρηση της Ντρίο. Σχολίασαν μάλιστα υπερβολικά τα κλάματα της Εύης, κάνοντας λόγο για “θέατρο”, ενώ η Καζαριάν αποπειράθηκε να αποχαιρετήσει τη Μέγκι, με τη δεύτερη να την αγνοεί επιδεικτικά – όπως είπε.  Η ψυχρότητα συνεχίστηκε και στο σπίτι, όπου δεν φάνηκαν πλάνα άλλων κοριτσιών να χαιρετούν τη Μέγκι με εξαίρεση τις Εύη και Μικαέλα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα