Nomads: Αυτοί είναι οι 8 πρώτοι διαγωνιζόμενοι

Nomads: Αυτοί είναι οι 8 πρώτοι διαγωνιζόμενοι
Γιώργος Λέτζας και Σάββας Πούμπουρας από τη Μαδαγασκάρη ANT1

Επώνυμοι και μη, αυτοί είναι οι πρώτοι παίκτες που επιβεβαιώνει ο ΑΝΤ1 για το Nomads 2.

Συνεχίζεται η αποκάλυψη των παικτών του Nomads, μέσα από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό» με παρουσιάστρια την Φαίη Σκορδά. Την Πέμπτη το πρωί ανακοινώθηκαν τα ονόματα δύο ακόμη επωνύμων, πλην της Αννίτας Ναθαναήλ, του Mike και του Δήμου Χαριστέα.

Εκτός λοιπόν από την Τραϊάνα Ανανία που θα έχει όπως λέει το νου της και στον έρωτα εκεί στα δύσκολα της επιβίωσης, στην Μαδαγασκάρη ταξιδεύει και ο ηθοποιός Χρήστος Βασιλόπουλος.

Από το LA, στις παραλίες της Μαδαγασκάρης

«Αυτή τη στιγμή ζω στο Λος Άντζελες, έχω κάνει μια καινούρια αρχή τα τελευταία 9 χρόνια» αναφέρει ο 40χρονος ηθοποιός που δέχτηκε την πρόταση του ΑΝΤ1. «Αντέχω αρετές μέρες χωρίς φαγητό. Έχω περάσει και μέρες όταν ξεκίνησα την καριέρα μου, που έπρεπε να τρώω πάρα πολύ λίγο» σχολιάζει.

Νικητής είναι αυτός που παλεύει ως το τέλος για να φτάσει κάπου, ακόμη κι αν χάσει

«Ο μεγαλύτερος φόβος πιστεύω ότι είναι το συνοθύλευμα κούρασης, αν υπάρχει πάρα πολλή ζέστη, αν δεν έχω φάει, αν τραυματιστώ» εκτιμά και πιστεύει πως νίκη δεν είναι μόνο το έπαθλο. «Νικητής είναι αυτός που παλεύει ως το τέλος για να φτάσει κάπου, ακόμη κι αν χάσει» λέει, αλλά ξεκαθαρίζει πως θέλει να είναι ο νικητής.

Δείτε το βίντεο όπως βγήκε στο «Πρωινό»:

Οι 8 του Nomads

Με τις δύο ανακοινώσεις η λίστα των παικτών που ταξιδεύουν στην Αφρική για το παιχνίδι ανέρχεται στους οκτώ. Συνολικά, οι παρακάτω είναι οι επώνυμοι και οι άνθρωποι της καθημερινότητας που φεύγουν για Μαδαγασκάρη.

  1. Νίκος Χουλιάρας
  2. Δήμος Χαριστέας

  1. Αννίτα Ναθαναήλ
  2. Αλέξανδρος Σίαρς

  1. Μαριάννα Καμαρωτάκη
  2. Mike

  1. Χρήστος Βασιλόπουλος
  2. Τραϊάνα Ανανία

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα