Nomads τελικός: Όταν “πάγωσε” ο Μισθοφόρος – Οι μεγάλες μάχες

Nomads τελικός: Όταν “πάγωσε” ο Μισθοφόρος – Οι μεγάλες μάχες

Ο Σάββας Πούμπουρας ανακοίνωσε το όνομα του τέταρτου παίκτη που περνά στον ημιτελικό, μαζί με τον Στέλιο Χανταμπάκη, τη Ντάρια Ντουρόβνικ και την Αθηνά Κωστοπούλου.

Οι παίκτες του Nomads στη Μαδαγασκάρη διεκδικούν απόψε στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης, τον τίτλο του νικητή και το έπαθλο των 150.000 ευρώ.

Ο πρώτος παίκτης που πέρασε στον τελικό ήταν ο Γρηγόρης Μόργκαν και ο δεύτερος παίκτης, που θα διεκδικήσει μαζί του το μεγάλο έπαθλο, ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Οι δυο τους βρίσκονται στον τελικό και θα διαγωνιστούν σε πέντε διαφορετικά αγωνίσματα, εκ των οποίων όποιος κερδίσει θα είναι και ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι επιβίωσης.

Το πρώτο αγώνισμα:

Το δεύτερο αγώνισμα:

Τα αγωνίσματα του ημιτελικού – Οι παίκτες που πέρασαν στον τελικό

Νωρίτερα, οι παίκτες που είχαν περάσει στον ημιτελικό διαγωνίστηκαν με όλη τους την ψυχή για να κερδίσουν μια θέση στον τελικό.

Οι παίκτες έπρεπε να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στο αγώνισμα, καθώς όποιος σημείωνε τρεις νίκες, περνούσε στον μεγάλο τελικό.

Στην αρχή του επεισοδίου, είδαμε ποιος ήταν ο τέταρτος παίκτης που πέρασε στον ημιτελικό.

Στον ημιτελικό βρίσκονταν ήδη ο Στέλιος Χανταμπάκης, η Ντάρια Ντουρόβνικ και η Αθηνά Κωστοπούλου, ενώ ο τέταρτος παίκτης που πήρε τις περισσότερες ψήφους από το κοινό και διαγωνίστηκε μαζί τους ήταν ο Γρηγόρης Μόργκαν.

Ο Σάββας Πούμπουρας ανακοίνωσε ένα προς ένα τα ονόματα των παικτών που δεν πέρασαν στην επόμενη φάση, αναφέροντας τα ονόματα των Mike και Χρήστου Βασιλόπουλου.

Έπειτα, αφού έμειναν τρεις παίκτες, ο Χαριστέας, ο Αναγνωστόπουλος (μισθοφόρος) και ο Μόργκαν, ανακοίνωσε πως ο τελευταίος είναι εκείνος που κατάφερε να πάρει μια θέση στον ημιτελικό και πιθανόν στον τελικό.

Έντονη ήταν η απογοήτευση του Κώστα Αναγνωστόπουλου, ο οποίος φάνηκε πως δεν περίμενε αυτή την έκβαση. Ωστόσο, ευχήθηκε στους τέσσερις παίκτες “καλή επιτυχία”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα