Nomads: Η γκάφα της παραγωγής που “κάρφωσε” τον νικητή πριν λήξει ο αγώνας

Nomads: Η γκάφα της παραγωγής που “κάρφωσε” τον νικητή πριν λήξει ο αγώνας

Την ώρα που Χανταμπάκης και Μόργκαν έδιναν τον υπέρ πάντων αγώνα για την τελική επικράτηση, η παραγωγή υπέπεσε σε ένα ολέθριο σφάλμα που προκάλεσε χαμό στο Twitter.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης ήταν ο μεγάλος νικητής φέτος για το Nomads αφού κατάφερε να επικρατήσει στον μεγάλο στίβο μάχης έναντι του Γρηγόρη Μόργκαν και να κερδίσει τα 150.000 ευρώ.

Ο “Εισβολέας” Χανταμπάκης ξεκίνησε με μειονέκτημα, μιας και ο Μόργκαν είχε εξασφαλίσει τα πλεονεκτήματα στα προπαρασκευαστικά αθλήματα και γρίφους που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν και να λύσουν οι δύο μονομάχοι, ωστόσο ο Χανταμπάκης πραγματοποίησε μια πραγματικά επική ανατροπή. Υπό συνθήκες πίεσης και ενώ βρισκόταν πίσω στο σκορ, σήκωσε τα γράμματα με επιτυχημένες βολές και παρά την κούρασή της υπερπροσπάθειας, νίκησε στις λεπτομέρειες.

Την ώρα όμως που εξελίσσονταν όσα σας γράφουμε παραπάνω, η παραγωγή υπέπεσε σε μια απίστευτη γκάφα. Δέκα λεπτά πριν τελειώσει ο αγώνας όπως τον βλέπαμε στην Ελλάδα, και την ώρα που έπαιζαν διαφημίσεις, ο ΑΝΤ1 Κύπρου έβγαλε το τελικό αποτέλεσμα αφήνοντας “κάγκελο” τους τηλεθεατές.

 

Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω καρέ, η δημοσίευση της είδησης έγινε 12.52 και ενώ ο ΑΝΤ1 Ελλάδας επέστρεφε από το διαφημιστικό break για να μας δείξει τα τελευταία αγωνιώδη λεπτά.

 

Φυσικά και το θέμα δεν έμεινε ασχολίαστο στο Twitter.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα