Nomads τελικός: Ο νικητής Χανταμπάκης, το “πάγωμα” του Μισθοφόρου και το θρίλερ

Nomads τελικός: Ο νικητής Χανταμπάκης, το “πάγωμα” του Μισθοφόρου και το θρίλερ

Είκοσι παίκτες ξεκίνησαν το ταξίδι τους στο ριάλιτι επιβίωσης. Ο μεγάλος νικητής, οι μάχες των ημιτελικών, οι στιγμές αγωνίας και τα spoilers που είχαν διαρρεύσει λίγη ώρα πριν τον μεγάλο τελικό.

Ο μεγάλος νικητής για το Nomads 2018 είναι ο Στέλιος Χανταμπάκης και κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο των 150.000 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο Ορέστης Τσανγκ, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, η Ελισάβετ Δοβλιατίδου, η Ντάρια Τουρόβνικ και η Μαριάννα Καλέργη είχαν “εισβάλλει” στο παιχνίδι στις αρχές Νοεμβρίου, δίνοντας άρωμα “Survivor”.

Τις τελευταίες ώρες πριν αρχίσουν οι “μεγάλες μάχες”, πολλά spoiler και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες είχαν διαρρεύσει, τις οποίος ωστόσο ο Σάββας Πούμπουρας διέψευσε κάνοντας retweet την παρακάτω φωτογραφία με το δέον χιούμορ…

Ο Γιώργος Λέντζας, συμπαρουσιαστής του Σάββα Πούμπουρα, έκανε το δικό του σχόλιο σχετικά με τα spoilers και τον νικητή του reality επιβίωσης:

Βέβαια, όπως φάνηκε, οι φήμες και οι διαρροές επαληθεύτηκαν με τη νίκη του “εισβολέα” Χανταμπάκη, ο οποίος είχε μπει στο παιχνίδι σε δεύτερο χρόνο μαζί με συμπαίκτες του από το Survivor.

Αθηνά Κωστοπούλου, Ντάρια Τουρόβνικ, Στέλιος Χανταμπάκης και Γρηγόρης Μόργκαν τέθηκαν τελικά αντιμέτωποι στον ημιτελικό για τις δύο θέσεις “στον ήλιο”.

Η στιγμή της ανακοίνωσης του τέταρτου παίκτη όπως τον επέλεξε το κοινό:

Έντονη ήταν η απογοήτευση του Κώστα Αναγνωστόπουλου, ο οποίος φάνηκε πως δεν περίμενε αυτή την έκβαση. Ωστόσο, ευχήθηκε στους τέσσερις παίκτες “καλή επιτυχία”.

Τα αγωνίσματα στον πρώτο ημιτελικό:

Από τον δεύτερο ημιτελικό αποκλείστηκε η Ντάρια. Χανταμπάκης και Μόργκαν τέθηκαν αντίπαλοι.

Το βίντεο της μάχης των τριών:

Οι δύο μονομάχοι πέρασαν μια τελευταία βραδιά μαζί στο νησί πριν την αναμέτρησή τους. Ο τελικός πάντως, εξελίχθηκε ανάμεσά τους σε θρίλερ καθώς πήγαιναν πόντο πόντο.

Η ώρα του μεγάλου τελικού:

 

Αδιανόητη τύχη για τους δύο παίκτες στην αρχή του “Memory”:

 

Ο τελικός στίβος μάχης:

 

Τελικά, αυτός που άντεξε περισσότερο την πίεση, ψυχολογικά και αγωνιστικά, αυτός που ξεπέρασε όλα τα εμπόδια που βρέθηκαν μπροστά του, ήταν ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Δείτε το απίστευτο φινάλε με την απόλυτη ανατροπή Χανταμπάκη:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα