Nomads: Η καυτή εμφάνιση της Δήμητρας Αλεξανδράκη και οι κόντρες

Nomads: Η καυτή εμφάνιση της Δήμητρας Αλεξανδράκη και οι κόντρες

Καυγάδες και sexy διάθεση στο Nomads Μαδαγασκάρη. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη άφησε την Ελλάδα, πήγε στο show και έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις της.

Πολλά μπορεί να σχολιάσει κανείς για το ολοκαίνουριο, ανανεωμένο Nomads από τη Μαδαγασκάρη. Το μόνο όμως σίγουρο είναι πως εκείνη που έχει ξεχωρίσει, αναπάντεχα θα έλεγε κανείς, είναι το μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη. Όχι μόνο επειδή είναι ανταγωνιστική, εμψυχώνει την ομάδα και ενίοτε φέρνει και πόντους, αλλά επειδή καταφέρνει να κρατάει το στιλ της, ακόμη και στη Σαβάνα. Ποιος θα ξεχάσει πως το μοντέλο κυκλοφορούσε στην άγρια τροπική φύση με κιμονό ή ότι λίμαρε τα νύχια της σε ξύλο;

Το μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη ζωγραφίζει καρδιές στην άμμο

Και η αλήθεια είναι πως we love Dimitra, όπως το έγραψε και η ίδια στην άμμο, κυρίως γιατί δείχνει να βρίσκεται στη Μαδαγασκάρη για να το απολαύσει, όπως έχει δηλώσει πολλάκις στην κάμερα.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη στην παραλία της Μαδαγασκάρης

Μπορεί δηλαδή να είναι αναγκασμένη να τρώει μόνο ρύζι – και δη κακοβρασμένο – αλλά δεν θα το κάνει χωρίς να φορά τις ωραίες μακριές κάλτσες της.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη με κάλτσες στο χαμόσπιτο της Σαβάνας

Στο επεισόδιο της Πέμπτης, η Δήμητρα φορά το σέξι μαγιό της και πέφτει στη θάλασσα. Τι κι αν οι άλλοι γύρω της μάλλον αισθάνονται την ένταση να κλιμακώνεται;

Το Nomads επιστρέφει απόψε το βράδυ στον ΑΝΤ1 στις 20:45 με καινούργιο επεισόδιο. Οι Κροκόδειλοι και οι Λεμούριοι θα δώσουν μάχη για την Επικράτεια και η ένταση φαίνεται πως είναι στα ύψη.

Το αγνώνισμα θα φέρει τους παίκτες στα όριά τους, με τους καβγάδες και τις εντάσεις να μη σταματούν. “Σκασμός από όλους και ελάτε κοντά”, ακούγεται να λέει, μεταξύ άλλων, στην ομάδα του ο Αλέξανδρος Σήαρς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα