Nomads Μαδαγασκάρη: Τα πρώτα πλάνα από το νησί και η “τούμπα” Λέτζα στο πρώτο λεπτό

Nomads Μαδαγασκάρη: Τα πρώτα πλάνα από το νησί και η “τούμπα” Λέτζα στο πρώτο λεπτό
Ο Γιώργος Λέντζας αναλαμβάνει ρόλο sportcaster στην δεύτερο σεζόν του Nomads Instagram/george_lntz

Όσα γνωρίζουμε για το νέο reality περιπέτειας του ΑΝΤ1, οι καινοτομίες και τα πρώτα backstage πλάνα από την εξωτική Μαδαγασκάρη.

Τα πρώτα εντυπωσιακά πλάνα για το νεό, ανανεωμένο Nomads, τα παρακολουθήσαμε στην επίσημη παρουσίαση του νέου προγράμματος του ΑΝΤ1, την περασμένη Δευτέρα. Οι αλλαγές στο παιχνίδι είναι σαρωτικές και σαφώς δεν έχουν να κάνουν απλώς και μόνο με το νησί της Μαδαγασκάρης που φιλοξενεί την ελληνική παραγωγή.

Οι Σάββας Πούμπουρας και Γιώργος Λέτζας βρέθηκαν πριν από λίγο καιρό στο νησί της Αφρικής για να εγκλιματιστούν με τα πεδία των αγωνισμάτων και να εξοικειωθούν με το περιβάλλον. Κάτι που αν κρίνουμε από το backstage υλικό που παρουσίασε το «Πρωινό», το πρωί της Τετάρτης.

Δείτε το υλικό:

«Τα αγωνίσματα φέτος είναι ελαφρώς πιο δυναμικά. Το υγρό στοιχείο θα χρησιμοποιηθεί περισσότερο από πέρσι» σημείωσε ο Γιώργος Λέτζας που εξήγησε πως θα δούμε πάρα πολλά διαφορετικά παιχνίδια. Μια ακόμη πληροφορία που έχουμε εκμαιεύσει είναι πως στο νέο κύκλο τα αγωνίσματα θα γίνονται μεν ανά ομάδες, αλλά στα περισσότερα θα έχουμε μάχες έναν με έναν.

Στη Μαδαγασκάρη θα δούμε δύο και όχι τρεις ομάδες, ενώ οι επώνυμοι του παιχνιδιού θα μοιραστούν σε αυτές και δεν θα συστήνουν μια ομάδα από μόνοι τους. Όπως μάλιστα μας ενημέρωσε ο διευθυντής προγράμματος του σταθμού, Τζώρτζης Ποφάντης, οι παίκτες φέτος είναι επιλεγμένοι με καθαρά αθλητικά κριτήρια. Όλοι οι παίκτες πέρασαν από εργονομικές εξετάσεις, ανάλογες με εκείνες αθλητών, προκειμένου να διαπιστωθεί η εξαιρετική φυσική τους κατάσταση.

Μια ακόμη εξαιρετική καινοτομία του Nomads έγκειται στο γεγονός πως το κοινό θα συμμετέχει στην διαδικασία μέσω εφαρμογής, χωρίς δηλαδή να χρεώνεται για την ψηφοφορία. Επιπλέον, καθώς το αφρικανικό νησί βρίσκεται στην ίδια ζώνη ώρας με την Ελλάδα, η διαδικασία της αποχώρησης θα προβάλλεται σε ζωντανή σύνδεση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα