Nomads: Ο αιφνιδιασμός Πούμπουρα και η έκκληση παίκτη για βοήθεια στο νερό

Nomads: Ο αιφνιδιασμός Πούμπουρα και η έκκληση παίκτη για βοήθεια στο νερό
Εικόνες από το πρώτο αγώνισμα των Κροκόδειλων εναντίον των Λεμούριων στο Nomads Μαδαγασκάρη Facebook/Nomads Ant1

Το Nomads ξεκίνησε και δεν άφησε περιθώρια στους παίκτες να απολαύσουν ούτε για ένα δευτερόλεπτο το φανταστικό τοπίο της Μαδαγασκάρης.

Με μία απρόσμενη δοκιμασία ξεκίνησε στην πρεμιέρα του το nomads από τη Μαδαγασκάρη. Οι παίκτες που έχουν ήδη χωριστεί σε δύο ομάδες, τους κροκόδειλους και τους λεμούριους, κλήθηκαν από τον Σάββα Πούμπουρα να πέσουν στο νερό πριν καλά-καλά πατήσουν το πόδι τους στη στεριά του νησιού και να κολυμπήσουν μία απόσταση που σύμφωνα με τον παρουσιαστή, ισοδυναμούσε με 5 ολυμπιακές πισίνες. Στη συνέχεια έπρεπε να πάρουν τη σημαία της ομάδας τους και να την τοποθετήσουν σε έναν από τους τρεις στύλους που βρίσκονταν στην παραλία.

Ο πρώτος που θα τα κατάφερνε από κάθε ομάδα θα ανακηρυσσόταν αυτόματα και αρχηγός της για την πρώτη εβδομάδα. Ο ράπερ Mike που έχει εμπειρία από τον υδάτινο αθλητισμό, καθώς υπήρξε αθλητής στις καταδύσεις, πήρε σαφέστατο προβάδισμα απέναντι στους υπόλοιπους παίκτες, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως και οι επόμενοι δύο παίκτες ανήκαν στην ομάδα των λεμούριων.

Από τη διαδικασία ο Mike αναδείχθηκε αρχηγός των λεμούριων, ενώ στην αντίπαλη ομάδα, δηλαδή στους κροκόδειλους, αρχηγός αναδείχθηκε ο ηθοποιός Χρήστος Βασιλόπουλος. Ενδιαφέρον έχει το γεγονός πως στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω οι παίκτες των κροκοδείλων συνεργάστηκαν ώστε ο ηθοποιός να μπορέσει να ανέβει στον στύλο και να βάλει τη σημαία.

Η Τραϊάνα και οι άλλοι

Η πρώτη αυτή δοκιμασία ήταν ιδιαίτερα απρόσμενη για τους παίκτες, τόσο που η ηθοποιός και χορεύτρια Τραϊάνα Ανανία παρέμεινε στην κουπαστή του πλοίου κρατώντας το ψάθινο καπέλο της και αγναντεύοντας τους υπόλοιπους παίκτες που πάλευαν να κολυμπήσουν στη στεριά.

Η ίδια δήλωσε στη συνέχεια πως προτίμησε να κρατήσει δυνάμεις και να μην διακινδυνεύσει να κρυώσει, προκειμένου να είναι σε φόρμα για το αγώνισμα που ακολουθούσε.

Κατά τη διάρκεια της κολύμβησης στη θάλασσα ο Δήμος Χαριστέας ακούστηκε να φωνάζει βοήθεια καθώς μάλλον η έντονη προσπάθεια τον κούρασε ιδιαίτερα, με αποτέλεσμα να αισθάνεται πως χάνει τις δυνάμεις του μέσα στο νερό.

Δείτε το βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα