Nomads Μαδαγασκάρη: Ποιοί έγιναν Κροκόδειλοι και ποιοί Λεμούριοι; – Παρέδωσαν κινητά οι παίκτες

Nomads Μαδαγασκάρη: Ποιοί έγιναν Κροκόδειλοι και ποιοί Λεμούριοι; – Παρέδωσαν κινητά οι παίκτες
Οι ομάδες είναι ήδη έτοιμες για τη μάχη ΑΝΤ1

Το παιχνίδι τώρα αρχίζει και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από το πρώτο κιόλας αγώνισμα επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις.

Μετράμε αντίστροφα για τη μεγάλη πρεμιέρα του Nomads από την εξωτική Μαδαγασκάρη και έρχονται ολοένα και περισσότερες πληροφορίες για τους παίκτες και το παιχνίδι. Στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό», παρουσιάστηκαν οι συνθέσεις των ομάδων, που φέτος θα ονομάζονται όπως ήδη γνωρίζουμε, Λεμούριοι και Κροκόδειλοι.

Το πρωινό του καναλιού έδειξε επίσης εικόνες από τα σημεία όπου θα μένουν οι δύο ομάδες, την αφιλόξενη στέπα και το «παραδεισένιο» νησί. Δείτε το βίντεο:

Οι Κροκόδειλοι και οι Λεμούριοι

Με βάση όσα ανέφεραν οι συντελεστές του Πρωινού, οι ομάδες θα χωριστούν ως εξής. Να σημειώσουμε πως τα αγωνίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και όπως φαίνεται νικητές αναδεικνύονται παίκτες που… ίσως δεν «γεμίζουν το μάτι» για την φυσική τους κατάσταση.

Κινητά τέλος στη Μαδαγασκάρη

Το πρωί της Τρίτης άλλωστε, στο επίσημο προφίλ του Nomads στο instagram αναρτήθηκε ένα βίντεο με τους παίκτες να αποχωρίζονται τα κινητά τους τηλέφωνα και μαζί τους, τον μοναδικό τρόπο επικοινωνίας με τους συγγενείς τους. Σε αυτό μάλιστα το μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη φαίνεται πως σχεδόν δάκρυσε που έπρεπε να αποχωριστεί το τηλέφωνο και μαζί του κ αι τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Δείτε το βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα