Nomads: Ο ράπερ Mike θα τραγουδά “Αχ κουνελάκι” στη Μαδαγασκάρη

Nomads: Ο ράπερ Mike θα τραγουδά “Αχ κουνελάκι” στη Μαδαγασκάρη
O ράπερ Mike θα ταξιδέψει για τη Μαδαγασκάρη ως ένας από τους παίκτες του Nomads Instagram

Ο ράπερ Mike που έχει συνεργαστεί με τις Ελένη Φουρέιρα, Άννα Βίσση και Ντέμι, και όλοι οι παίκτες που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής για το Nomads Μαδαγασκάρη.

Αποκαλύπτονται ένα, ένα τα ονόματα των παικτών που θα λάβουν μέρος στο Nomads Μαδαγασκάρη. Ανάμεσά τους και οι επώνυμοι που φέτος δεν θα συνιστούν ομάδα, αλλά θα διαμοιραστούν στους Λεμούριους και τους Κροκόδειλους που θα διαγωνίζονται για την επιβίωση στο νησί. Μετά την Αννίτα Ναθαναήλ και τον Δήμο Χαριστέα, στο γκρουπ των επωνύμων πρέπει να συμπεριλάβουμε και τον ράπερ Mike.

Ο 25χρονος μουσικός που στο παρελθόν ασχολούνταν με τις καταδύσεις και έπεφτε όπως λέει από βατήρα τριών μέτρων, έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τραγουδίστριες όπως η Ελένη Φουρέιρα και η Άννα Βίσση, ενώ όπως φαίνεται έχει το δικό του κοινό στα social media (στο instagram αριθμεί 21,2 χιλιάδες followers). Όπως λέει ο ίδιος, ανέβαζε τα βίντεο με την μουσική του στο youtube και κάπως έτσι τον εντόπισε η δισκογραφική και του έκανε πρόταση για συμβόλαιο.

Ο ράπερ που ανήκει στην δισκογραφική εταιρία Panik Records, αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στο reality επιβίωσης και αν κρίνουμε από το «αθλητικό» παρελθόν, αλλά και τα μούσκουλα, έχει πολλές πιθανότητες να τα καταφέρει.

Ο ράπερ έγινε γνωστός και από το τραγούδι «Τι Κοιτάς» που ερμηνεύει η Ελένη Φουρέιρα, όπου συμμετείχε πριν από δύο χρόνια και είχε γίνει επιτυχία στο ραδιόφωνο.

Ωστόσο, το πιο πρόσφατο κομμάτι του έκανε αίσθηση, αφού σε αυτό διασκεύαζε… το παιδικό τραγουδάκι «Αχ Κουνελάκι». Από την άλλη βέβαια, το κομμάτι είναι αυστηρώς ακατάλληλο δια ανηλίκους.

Το τρίτο λοιπόν ζευγάρι παικτών που ανακοινώθηκε το πρωί της Τετάρτης, ήταν για τον ράπερ Mike, όπως προείπαμε, αλλά και για την Μαριάννα Καμαρωτάκη. Η 34χρονη personal trainer δηλώνει πως θα τη δυσκολέψει περισσότερο η πείνα, γιατί όπως λέει έχει συνηθίσει να τρώει ανά δύο με τρεις ώρες.

Δείτε την παρουσίαση όπως έγινε από το πρωινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΑΝΤ1.

Την Τρίτη, το «Πρωινό» αποκάλυψε πως για το νησί της Μαδαγασκάρης ταξιδεύουν ο αδερφός του ποδοσφαιριστή Άγγελου Χαριστέα, αλλά και ο Νίκος Χουλιάρας (τον τελευταίο μένει να τον γνωρίσουμε στο παιχνίδι).

Οι πρώτοι δύο παίκτες που ανακοινώθηκαν την Δευτέρα, ήταν η Αννίτα Ναθαναήλ και ο Αλέξανδρος Σίαρς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα