Nomads: Όλα όσα θα δούμε στην αποψινή πρεμιέρα

Nomads: Όλα όσα θα δούμε στην αποψινή πρεμιέρα

Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής και φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις πρώτες ώρες των τριών ομάδων στο τροπικό νησί των Φιλιππίνων

Η μεγάλη μέρα έφτασε και το Nomads προσγειώνεται στην ελληνική τηλεόραση από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Το News 24/7 έχει συλλέξει πληροφορίες, αλλά και φωτογραφικό υλικό από την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα που έχει προγραμματιστεί για τις 21.00 της Δευτέρας. Οι τρεις ομάδες φαίνεται πως μπαίνουν από το πρώτο λεπτό στα δύσκολα, ενώ στο πρώτο κιόλας επεισόδιο αναμένεται να δούμε εκπλήξεις, αναφορικά με την απόδοση των παικτών.

Οι ομάδες καταφθάνουν  με υδροπλάνο στο νησί

Οι παίκτες κατέφθασαν στο νησί Παλαγουάν και προσγειώθηκαν σε ένα ηλιόλουστο τροπικό τοποίο, το οποίο πολύ γρήγορα άλλαξε ριζικά σε συννεφιασμένο και βροχερό και μάλιστα στη χειρότερη στιγμή. Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος.

Μαυρίδης, Αλεξάνδου και Αναδιώτης πατούν για πρώτη φορά το πόδι τους στο νησί

Νατάσα Καλογρίδη και ομάδα της Ζούγκλας καταφθάνουν στις Φιλιππίνες

Όπως έχουν γράψει ξανά, οι τρεις ομάδες, του Ωκεανού, της Φωτιάς και της Ζούγκλας θα κληθούν να αγωνιστούν “με το καλημέρα” για ένα έπαθλο ζωτικής σημασίας. Η νικήτρια ομάδα θα περάσει την πρώτη εβδομάδα σε μια πολυτελέστατη βίλα, η δεύτερη θα βρεθεί σε ένα ψαροχώρι και η ηττημένη θα είναι εκείνη που θα κληθεί να επιβιώσει στην άγρια ζούγκλα.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης την ώρα του απαιτητικού αγωνίσματος

O καθηγητής Φυσικής Αγωγής – Personal Trainer, Νίκος Παπαδόπουλος την ώρα της προθέρμανσης

Το θέαμα προμηνύεται εντυπωσιακό, ωστόσο εκείνο που μαθαίνουμε είναι πως αναμένονται ανατροπές και εκπλήξεις από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Όπως αναφέρουν πληροφορίες από την παραγωγή, θα δούμε παίκτες να ξεπερνούν τον εαυτό τους και να κάνουν την έκπληξη.

Δημήτρης Αλεξάνδου και Μαντώ Γαστεράτου προθερμαίνονται για τον πρώτο αγώνα

Η Χριστίνα Κολέτσα πριν ξεκινήσει το πρώτο αγώνισμα

Σε κάθε περίπτωση, η νίκη θα κριθεί στις περισσότερες των περιπτώσεων στο τελευταίο δευτερόλεπτο.

Τέλος, εκείνο που πρέπει να γνωρίζετε είναι πως τα παιχνίδια που θα δούμε στο Nomads δεν απαιτούν απλά άρτια φυσική κατάσταση, αλλά και ιδιαίτερα έξυπνη στρατηγική. Όπως θα δείτε, ομάδες θα κερδίσουν σημαντικές νίκες, εφαρμόζοντας την σωστή στρατηγική και το αντίστροφο.

 

Μια συναρπαστική εμπειρία ξεκινά, από τις 21.00 στον ΑΝΤ1

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα