Nomads: Ποιοι παίκτες πέρασαν στην Ένωση και ποιοι αποχώρησαν από το παιχνίδι

Nomads: Ποιοι παίκτες πέρασαν στην Ένωση και ποιοι αποχώρησαν από το παιχνίδι
Γιάννης Σπαλιάρας και Μαριάννα Καμαρωτάκη Instagram

Συνολικά 10 παίκτες παρέμειναν στο παιχνίδι και πέρασαν στην ομάδα της Ένωσης, ενώ 3 παίκτες αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τη Μαδαγασκάρη και να γυρίσουν στην Ελλάδα.

Αλλαγές και ανατροπές συμβαίνουν στο Nomads στη Μαδαγασκάρη, αφού την Κυριακή ολοκληρώθηκε η βδομάδα της Ένωσης και αποφασίστηκαν οι παίκτες που πέρασαν στην επόμενη φάση, καθώς και εκείνοι που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το ριάλιτι επιβίωσης.

Από το Nomads αποχώρησαν 3 παίκτες και έτσι έμειναν μόνο 10 παίκτες, οι οποίοι θα αγωνίζονται πια για τον εαυτό τους. Οι ομάδες ενώθηκαν και το παιχνίδι πλέον από ομαδικό μετατρέπεται σε ατομικό, κάτι το οποίο φαίνεται πως θα ταράξει τις ισορροπίες στο μέλλον.

Την Κυριακή το βράδυ, το κοινό αποφάσισε ποιους παίκτες θέλει να συνεχίσει να βλέπει στο παιχνίδι. Έτσι, 5 παίκτες που ψηφίστηκαν από το κοινό παρέμειναν και μπήκαν στην Ένωση, ενώ ακόμη 5 παίκτες είχαν ήδη εξασφαλίσει την παραμονή τους στο παιχνίδι από την προηγούμενη εβδομάδα.

Οι 5 παίκτες με τις περισσότερες θετικές ψήφους που πέρασαν στην Ένωση ήταν οι: Δήμος Χαριστέας, Γιάννης Σπαλιάρας, Αθηνά Κωστοπούλου, Ντάρια Τουρόβνικ και Χρήστος Βασιλόπουλος. Στην Ένωση είχαν ήδη περάσει οι: Μαριάννα Καμαρωτάκη, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Γρηγόρης Μόργκαν, Στέλιος Χανταμπάκης και Mike.

Αυτοί που δεν τα κατάφεραν και φεύγουν από το παιχνίδι είναι οι: Αλέξανδρος Σήαρς, Ορέστης Τσάνγκ, Νάσος Παπαργυρόπουλος. Μάλιστα, ο Γιάννης Σπαλιάρας συγκινήθηκε μόλις ανακοινώθηκε πως ο φίλος του, Ορέστης Τσανγκ αποχωρεί από το παιχνίδι και δεν κράτησε τα δάκρυά του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα