Nomads: Πότε και πώς θα γίνει ο τελικός

Nomads: Πότε και πώς θα γίνει ο τελικός
Instagram

Το Nomads έχει μπει στην τελική ευθεία και οδεύει σιγά σιγά προς το τέλος του. Η Ένωση έχει ήδη γίνει και εμείς μάθαμε πότε, αλλά και με ποιον τρόπο, πρόκειται να γίνει ο μεγάλος και πολυαναμενόμενος τελικός.

Οι παίκτες του Nomads βρίσκονται στην εξωτική Μαδαγασκάρη για περίπου τρεις μήνες και βιώνουν μια εντελώς διαφορετική και περιπετειώδη εμπειρία, γεμάτη δυσκολίες, συναρπαστικές στιγμές, αγωνίσματα και προκλήσεις.

Οι Εισβολείς και οι Επίλεκτοι έχουν ήδη γίνει μία ομάδα, εδώ και μερικές μέρες, και έτσι τώρα το ριάλιτι επιβίωσης μοιάζει περισσότερο ατομικό παρά ομαδικό, αφού ο καθένας πλέον αγωνίζεται για τον εαυτό του. 

Θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε να καταφέρουν να φτάσουν μέχρι το τέλος και να αναδειχθούν νικητές, μέσα από αυτό το μοναδικό και πολύ ενδιαφέρον ταξίδι. 

Οι πληροφορίες που έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστές για τον μεγάλο τελικό, είναι πως έως τις 21 Δεκεμβρίου θα γίνουν έξι αποχωρήσεις και στον τελικό θα φτάσουν μόνο 4 παίκτες, οι οποίοι αρχικά θα αγωνιστούν στον ημιτελικό και στην συνέχεια οι δυο καλύτεροι θα μονομαχήσουν στον τελικό.

Ο ημιτελικός και ο τελικός θα μεταδοθούν -μαγνητοσκοπημένοι- την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου στις 9 το βράδυ. Τέλος, ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει το έπαθλο των 150.000 ευρώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα