Νόρα Κατσέλη: Συγκλονισμένη με το “Famagusta” – “Έκλαιγα σαν μωρό”

Διαβάζεται σε 2'
Νόρα Κατσέλη
Νόρα Κατσέλη glomex

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Νόρα Κατσέλη στο MEGA και μίλησε για την περιπέτεια υγείας που πέρασε και την επιθυμία της να συμμετάσχει στην αγαπημένη σειρά “Famagusta”.

Μία σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση πραγματοποίησε η Νόρα Κατσέλη και μίλησε τόσο για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, όσο και για την πολιτική και την υποκριτική, τον έρωτά της και την αγάπη της.

Η Νόρα Κατσέλη μίλησε στην εκπομπή “Ακόμα δεν είδες τίποτα” και αρχικά αναφέρθηκε στο εγκεφαλικό που υπέστη, όταν όπως είπε “ξαφνικά έχασα τον κόσμο, έπεσα κάτω και αιματώθηκε ο εγκέφαλός μου και έπαθα το εγκεφαλικό. Μου έχει αφήσει κάποια πράγματα, αλλά αν θέλεις να υπάρχεις και να ζήσεις και να μην σε λένε ‘καημενούλα μου’, τα καταφέρνεις”. Μάλιστα, αστειεύτηκε λέγοντας πως κάποτε είχε θαυμαστές που την ακολουθούσαν και τώρα την ακολουθούν οι γιατροί.

Σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να είναι πάλι σε κάποια τηλεοπτική σειρά ή θεατρική παράσταση, η Νόρα Κατσέλη σχολίασε πως πάντα ο έρωτάς της ήταν η πολιτική και η αγάπη της το θέατρο. “Έλεγα ‘Θεέ μου ας μην κλείσω τα μάτια μου και μείνω βουλευτής και δεν έχω μπορέσει να παίξω στο θέατρο”, είπε η ίδια και εκμυστηρεύτηκε πως έκλαιγε σαν μωρό παιδί παρακολουθώντας τη νέα δραματική σειρά Famagusta“.

Για την μητρότητα είπε: “Σε όλη μου την ζωή ήθελα να κάνω ένα παιδί. Παντρεύτηκα πολύ μικρή, γιατί ήθελα να γλιτώσω από τον πατέρα μου. Χώρισα κάποια στιγμή με τον πατέρα της κόρης μου, αλλά για καλή μου τύχη μετά από λίγο καιρό συνάντησα τον άντρα μου που είμαστε και τώρα μαζί. Εκείνος με έκανε αυτό που είμαι σήμερα και του το χρωστάω. Ο άντρας μου ήταν που με έστρεψε να πάω στην Πολιτική”.

Μάλιστα. η Νόρα Κατσέλη μοιράστηκε και μία προσωπική ανάμνηση που έχει από τον σύζυγό της, ο οποίος είπε πως “ερχόταν στο θέατρο και τον έβλεπα από την κουΐντα να μου γνέφει ‘προχώρα'”.

Οι δηλώσεις της Νόρας Κατσέλη:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα