Ντόρα Κουτροκόη: Στο νοσοκομείο η δημοσιογράφος – Το πρόβλημα υγείας και η επέμβαση

Ντόρα Κουτροκόη: Στο νοσοκομείο η δημοσιογράφος – Το πρόβλημα υγείας και η επέμβαση
Η Ντόρα Κουτροκόη Instagram

Η γνωστή δημοσιογράφος Ντόρα Κουτροκόη υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στις φωνητικές χορδές της. Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρούσε.

Στο νοσοκομείο βρέθηκε η γνωστή δημοσιογράφος Ντόρα Κουτροκόη, καθώς σύμφωνα με ανάρτησή της στα social media, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στις φωνητικές χορδές της.

Η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο και αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας της

Η αλήθεια είναι ότι σε πολλούς συγγενείς, φίλους και γνωστούς άρεσε η βραχνάδα στη φωνή. Οι γιατροί, φυσικά και δικαίως, είχαν άλλη άποψη. Βγάλαμε αυτά που ταλαιπωρούσαν τις φωνητικές μας χορδές εδώ και αρκετά χρόνια. Η δουλειά δεν άφηνε πολλά περιθώρια. Ήταν η ώρα και έπρεπε να γίνει. Αν δεν σας σηκώνω το τηλέφωνο είναι γιατί τώρα έρχονται τα δύσκολα, πλήρης αφωνία για κανένα 10ημερο και βλέπουμε!

Δεν αναφέρομαι στην επέμβαση γιατί οι γιατροί μου, Νίκος Κανέλης και Γιάννης Σιλβέστρος, όπως και όλη η ομάδα της κλινικής, φρόντισαν να είναι παιχνιδάκι. Και τους ευχαριστώ πολύ!!! Τα λέμε λοιπόν…τα βράδια που έρχονται γιατί έχουμε νέα και είναι και ωραία!!! Φιλούρες!!!” έγραψε η Ντόρα Κουτροκόη στο Facebook.

Facebook

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα