Ο Jon Snow αρραβωνιάστηκε την άγρια κοκκινομάλλα του ‘Game of Thrones’

Ο Jon Snow αρραβωνιάστηκε την άγρια κοκκινομάλλα του ‘Game of Thrones’
Actors Rose Leslie, left, and Kit Harrington pose for photographers upon arrival at the Olivier Awards in London, Sunday, April 3, 2016. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP) AP

Το πήρε το κορίτσι και ας του φώναζε συνέχεια ότι δεν ήξερε τίποτα

Ο βασιλιάς του Βορρά Jon Snow και η άγρια πολεμίστρια Ygritte αποτέλεσαν έναν από τους πιο θυελλώδεις και δημοφιλείς τηλεοπτικούς έρωτες: ένα παιχνίδι εξουσίας (ποιος θα τιθασεύσει ποιον) που κατέληξε σε πάθος, δίψα για εκδίκηση και τραγωδία.

Ήταν ενδεχομένως αναπόφευκτο οι δύο ηθοποιοί που ενσάρκωσαν τους δύο ήρωες να έρθουν κοντά και στην πραγματική ζωή: Ο Κιτ Χάρινγκτον και η Ρόουζ Λέσλι, είναι μαζί από τότε που γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς το 2014. Για αρκετό διάστημα κρατούσαν μυστική τη σχέση τους και έκαναν την πρώτη επίσημη εμφάνιση ως ζευγάρι μόλις τον Απρίλιο του 2016, στην απονομή των θεατρικών Βραβείων Ολίβιε στο Λονδίνο.

Την Τετάρτη, το ερωτευμένο ζευγάρι κοινοποίησε τον αρραβώνα του με καταχώριση στους Times του Λονδίνου. «Ανακοινώνεται ο αρραβώνας του Κιτ, νεότερου γιου του Ντέιβιντ και της Ντέμπορα Χάρινγκτον από το Γούστερσαϊρ, και της Ρόουζ, μεσαίας κόρης του Σεμπάστιαν και της Κάντι Λέσλι από το Άμπερντινσαϊρ» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Σε συνέντευξή του στην ιταλική Vogue, ο Χάρινγκτον είχε δηλώσει ότι τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν του «Game of Thrones» στην Ισλανδία ήταν από τις καλύτερες στιγμές της ζωής του. «Γιατί η χώρα είναι πανέμορφη, το Βόρειο Σέλας μαγικό, και γιατί εκεί ερωτεύτηκα. Αν σου αρέσει από πριν κάποια και στη συνέχεια σας βάζουν να γίνετε ζευγάρι στη σειρά, είναι πολύ εύκολο να ερωτευτείς».

Όπως φαίνεται, μπορεί ο Jon Snow να μην ξέρει τίποτα, αλλά μάλλον έχει αίσθηση πώς να γοητεύει την καλή του.

Δείτε την περίφημη σκηνή στη σπηλιά:

Ο θάνατος της Ygritte:

(φωτογραφία: Joel Ryan/Invision/AP)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα