Μπέρδεψε τις ξανθιές: Ο Κόκλας ήταν καλεσμένος στη Σκορδά και πήγε στη Μενεγάκη

Μπέρδεψε τις ξανθιές: Ο Κόκλας ήταν καλεσμένος στη Σκορδά και πήγε στη Μενεγάκη

Ο Νίκος Μουτσινάς αφηγήθηκε μια αστεία ιστορία και την απίστευτη γκάφα του ηθοποιού Κώστα Κόκλα, όταν τον κάλεσαν για συνέντευξη και πήγε σε λάθος εκπομπή.

Μια απίστευτη ιστορία αποκάλυψε στην εκπομπή “Για την παρέα” στο Open ο Νίκος Μουτσινάς, με “πρωταγωνιστή” τον ηθοποιό Κώστα Κόκλα, που ήταν καλεσμένος του.

Ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε, στην ουσία, μια γκάφα που είχε κάνει ο αγαπημένος ηθοποιός, την περίοδο που έπαιζαν μαζί στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 “Κάτι χωρισμένα παλικάρια”.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Κόκλας μπέρδεψε τις εκπομπές όταν τον είχαν καλέσει για συνέντευξη και αντί να παρευρεθεί στο “Πρωινό” της Φαίης Σκορδά, πήγε στην Ελένη Μενεγάκη!

Ο Νίκος Μουτσινάς αφηγήθηκε την ιστορία ως εξής:

Ήμασταν στα χωρισμένα παλικάρια και του λένε από την παραγωγή “Κώστα θα είσαι καλεσμένος στο Πρωινό στη Φαίη”. Στον Ant1 ήμασταν, θέλω να τα καταλαβαίνουμε αυτά. Είχαμε γύρισμα, φεύγει ο Κώστας, μας παίρνουν τηλέφωνο από τη Φαίη “Παιδιά δεν έχει έρθει ο Κόκλας”. Λέμε εμείς “όχι ρε συ, αποκλείεται, αφού θα ερχόταν”. Δίπλα τα πλατό εντωμεταξύ! Παίρνουμε τηλέφωνο τον Κώστα “Κώστα που είσαι;”, “Έλα ρε συ, είμαι στην Ελένη, τι ώρα βγαίνω;”.

Τότε ο Κώστας Κόκλας δικαιολογήθηκε λέγοντας πως είχε συνδυάσει το πρωινό με την Ελένη Μενεγάκη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα