Ο Μάρκος Σεφερλής ετοιμάζει δικό του “The Office” – Καθόλου καλό ε;

Ο Μάρκος Σεφερλής ετοιμάζει δικό του “The Office” – Καθόλου καλό ε;

Τα δικαιώματα μίας εκ των κορυφαίων τηλεοπτικών σειρών όλων των εποχών φέρεται να απέκτησε ο γνωστός ηθοποιός, που πιθανότατα θα έχει και πρωταγωνιστικό ρόλο. Κάποιος να μας λυπηθεί...

Μετά το “Mrs. Brown’s Boys” του BBC, το οποίο μετέτρεψε σε Super Mammy” και “έντυσε” με ένα σωρό ομοφοβικά, σεξιστικά και διόλου χιουμοριστικά σχόλια στην προσπάθειά του να σατιρίσει την “κλασική” Ελληνίδα μάνα (από τη δική του οπτική πάντα), ο Μάρκος Σεφερλής ετοιμάζεται να διασκευάσει ακόμα μία τηλεοπτική σειρά και μάλιστα μία εκ των κορυφαίων όλων των εποχών, όπως την ανέδειξε το Rolling Stone το 2016.

Ο λόγος για τη σπουδαία βρετανική -αρχικά- αλλά και αμερικανική -έπειτα- τηλεοπτική επιτυχία “The Office”, μία πασίγνωστη τηλεοπτική σειρά την οποία ο γνωστός ηθοποιός θέλει, όπως φαίνεται, να φέρει στην ελληνική τηλεόραση, προσθέτοντας τις δικές του “πινελιές” κι αυτό ακριβώς είναι που μας ανησυχεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέφερε η εκπομπή “Πρωινό μας”, ο Μάρκος Σεφερλής φέρεται να έχει αποκτήσει τα δικαιώματα της σειράς και μάλιστα να έχει ήδη αρχίσει να συμπληρώνει το cast, κάτι εξίσου ανησυχητικό αφού παραδοσιακά αρέσκεται να εμμένει σε ηθοποιούς τους οποίους μετατρέπει σε καρικατούρες για να ενσαρκώσουν ρόλους που ανταποκρίνονται ιδανικά -σύμφωνα με τον ίδιο- σε σοβαρά κοινωνικά ζητήματα τα οποία ο ίδιος βέβαια επιλέγει να χλευάζει.

“Συμπτωματικά” (πάντα), στο στόχαστρο της σάτιράς του βρίσκεται η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, που απαρτίζει και το μεγαλύτερο μέρος του σεναρίου μεταξύ πολλών άλλων “αστείων” για νάνους και βιαστές.

Οι πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι στη σειρά θα συμμετέχει και ο ίδιος (γίνεται όλο και “καλύτερο”), έχοντας πιθανότατα πρωταγωνιστικό ρόλο, κάτι που μας λέει πως δεν αποκλείεται να υποδυθεί τον “Michael Scott”, ρόλο τον οποίο υποδύθηκε με τεράστια επιτυχία ο πασίγνωστος ηθοποιός Steve Carell.

The Office – Όσα πρέπει να ξέρετε για τη σειρά

Πρόκειται για ένα mockumentary, το οποίο σημείωσε μεν τεράστια επιτυχία στην αμερικανική του έκδοση, ωστόσο βασίστηκε στην ομώνυμη βρετανική σειρά που αρχικά προβλήθηκε από το BBC το διάστημα 2001-2003 και δημιουργήθηκε από τους Ricky Gervais και Stephen Merchant.

Εν συνεχεία, διασκευάστηκε από τον Greg Daniels για την αμερικανική τηλεόραση και το NBC, φέρνοντας στις οθόνες συνολικά εννέα σεζόν και 201 επεισόδια από το 2005 ως το 2013.

Η κωμική σειρά απεικονίζει την καθημερινή ζωή των υπαλλήλων σε ένα γραφείο στο Σκράντον της Πενσυλβάνια, παράρτημα της φανταστικής εταιρείας Dunder Mifflin Paper Company, με τον Steve Carell σε ρόλο Michael Scott να έχει τον ρόλο ενός ιδιόρρυθμου και εκκεντρικού αφεντικού, και σίγουρα διαφορετικού από αυτά που έχουμε συνηθίσει. Αξίζει να σημειωθεί πως το τελευταίο επεισόδιο της σειράς παρακολούθησαν περίπου 5,7 εκατομμύρια θεατές.

Πλέον, ο Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος παρουσιάζει τα “Family Game” και “5X5” ετοιμάζεται να της προσδώσει τα “αχακαλόε” και τα ρατσιστικά αστειάκια που της έλειπαν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα