Ο Πυργίδης την “έπεσε” στη Μαλέσκου – “Μην με κοιτάς έτσι, Ιωάννα”

Ο Πυργίδης την “έπεσε” στη Μαλέσκου – “Μην με κοιτάς έτσι, Ιωάννα”
Καλεσμένος στο Love It της Ιωάννας Μαλέσκου ο Δημήτρης Πυργίδης glomex

Το "Χάος" μίλησε για την συμμετοχή του στο Big Brother, για τη σχέση του με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη, ενώ δε δίστασε να φλερτάρει την Ιωάννα Μαλέσκου.

Καλεσμένος στο Love It της Ιωάννας Μαλέσκου βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 23/12 ο Δημήτρης Πυργίδης, λίγες μέρες μετά τον μεγάλο τελικό του Big Brother.

Το “Χάος” μίλησε μεταξύ άλλων για την συμμετοχή του στο ριάλιτι εγκλεισμού του ΣΚΑΪ, αλλά και για τη σχέση του με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη, αποκαλύπτοντας ότι δεν έχουν επικοινωνήσει μετά το παιχνίδι και ίσως… να μιλήσουν το 2777.

Ο πρώην παίκτης του Big Brother δε δίστασε να φλερτάρει έντονα την παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου, τονίζοντας ότι είναι τόσο όμορφη που τον κάνει να τα χάνει…

“Μη με κοιτάς έτσι γιατί αυτό το βλέμμα είναι.. Η κ. Ιωάννα Μαλέσκου αυτή τη στιγμή με καρφώνει εδώ πέρα, πώς θα μιλήσω; Επίτηδες το κάνει, θέλετε να δώσετε μια άλλη κατεύθυνση. Ιωάννα χάρηκα που σε γνώρισα. Είσαι καταιγίδα φουλ. Απλά θέλω να σου πω τους καλεσμένους να μην τους κοιτάς στα μάτια, γιατί δεν μπορούν να μιλήσουν”, είπε χαρακτηριστικά, με την παρουσιάστρια να τον κοιτά σαστισμένη.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα