Ο σύντροφος της Σοφίας Μουτίδου της έκανε φάρσα στον αέρα! – Η επική αντίδρασή της

Ο σύντροφος της Σοφίας Μουτίδου της έκανε φάρσα στον αέρα! – Η επική αντίδρασή της

Μια ξεχωριστή τηλεφωνική γραμμή κλήθηκε να διαχειριστεί η Σοφία Μουτίδου στο "The Booth", αφού στο τηλέφωνο ήταν ο σύντροφός της, ο οποίος της έκανε φάρσα

Ένα ιδιαίτερο τηλεφώνημα δέχτηκε την Πέμπτη στην εκπομπή “The Booth” η Σοφία Μουτίδου και η αλήθεια είναι πως μπερδεύτηκε πολύ με την φωνή που άκουσε.. Συγκεκριμένα, η φωνή του ανθρώπου που τηλεφώνησε κάτι θύμιζε στην ηθοποιό!

Όλα ξεκίνησαν όταν βγήκε στον αέρα της εκπομπής μία τηλεφωνική γραμμή στην οποία ο κύριος που μιλούσε συστήθηκε ως Γιώργος.

Ο Γιώργος ασχολείται με το ψάρεμα και το πρόβλημά του είναι πως, επειδή οι άλλοι στην παρέα είναι πιο δεινοί ψαράδες, εκείνος μένει στην βάρκα. Έτσι, απευθύνθηκε στη εκπομπή του OPEN, ώστε να βρει λύση στο πρόβλημά του.

Από την αρχή ακόμη, η Σοφία Μουτίδου δεν έκρυψε την έκπληξη της! “Αντώνη; Αντώνη;” αναφώνησε η ηθοποιός με τον άνδρα να απαντάει, “Όχι… Γιώργος”.

“Ξεκάθαρα σε ήθελε, Σοφία μου, ξεκάθαρα” είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. “Παιδιά, εγώ δεν ξέρω… Νομίζω ότι ήθελε την Σοφία αυτός ο κύριος” πρόσθεσε. “Ποιος Αντώνης νόμιζες πως είναι παιδί μου; Σε βλέπω, μετά από εδώ, θα γίνει ένας χαμούλης στο σπίτι”.

Η αποκάλυψη δεν άργησε να έρθει… “Εντάξει, τέλος πάντων, ήταν ο σύντροφος μου και δεν το ήξερα! Στην αρχή δεν το κατάλαβα. Το κατάλαβα μετά από λίγο, πιο πολύ από το άγχος του” αποκάλυψε η Σοφία Μουτίδου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα