Ο YPO έσκισε φώτο του Τάκι Τσαν και επιτέθηκε στον Λιάγκα λόγω Snik

Ο YPO έσκισε φώτο του Τάκι Τσαν και επιτέθηκε στον Λιάγκα λόγω Snik

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι στον ελεύθερό του χρόνο για να χαλαρώσει ακούει Μάνο Χατζηδάκι και "έριξε" και ένα λαϊκό άσμα. Είπε δε, ότι ο Μαραντόνα άκουσε και χόρεψε με το κομμάτι του που έχει γράψει για αυτόν.

Τραγούδησε Μανώλη Αγγελόπουλο και "Τα μαύρα μάτια σου", απάντησε σε δύσκολες ερωτήσεις, αποκάλυψε την αγάπη του για τον Μάνο Χατζιδάκι και χαρακτήρισε "αδερφό" τον Τάκι Τσαν παρά τα όσα έχουν γίνει μεταξύ τους.

O YPO πέρασε από τις δοκιμασίες που του έβαλαν οι "Μύγες" και το αποτέλεσμα ήταν απολαυστικό:

ADVERTISING

Το "ζουμί" ήταν στο παιχνίδι με το σκίσιμο φωτογραφιών. Εκεί, ανάμεσα σε Τάκι Τσαν και Μηδενιστή, επέλεξε τον πρώτο. "Τους αγαπάω και τους δύο" είπε παρόλα αυτά. "Αδερφός και ο ένας και ο άλλος είπε", παρά την πρόσφατη κόντρα που είχε ανοίξει με τον Τάκι Τσαν.

"Για αυτούς που δεν ξέρουν ναι, ο TUS ραπάρει καλά", είπε σε άλλο σημείο.

Θυμίζουμε πως στην πρόσφατη επανένωση των ΖΝ (Ζωντανών Νεκρών) ο ΥΠΟ δεν ανέβηκε στη σκηνή μετά από καυγά με τον Τάκι.

Στην εμφάνισή του στη συνέχεια στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μίλησε και για τον Snik και για τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για τον ράπερ:

"Μα και ο Λιάγκας προχθές είπε για τον Snik. O κύριος τίποτα. Δεν μπορείς να μιλάς έτσι για έναν άνθρωπο. Αν βγει ο Λιάγκας σε ένα εμπορικό δυο γιαγιάδες θα του πάρουν αυτόγραφο, αν βγει ο Snik θα γίνει χαμός. Ο κύριος τίποτα. Σε εμάς τώρα; Παραδέξου πως ήρθε αυτό το πράγμα στην Ελλάδα και μην κάνεις πως δεν το ξέρεις" είπε χαρακτηριστικά ο Ypo παίρνοντας θέση υπέρ του Snik.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην επιτυχία του τραγουδιού "Μαραντόνα" αφού έφτασε μέχρι τα αυτιά του θρύλου του ποδοσφαίρου. "Το τραγούδι μου Μαραντόνα το άκουσε και το χόρεψε ο ίδιος ο Μαραντόνα, μου έστειλε το βίντεο ο μάνατζερ του" τόνισε.

Αν και ο ίδιος κατάγεται από ευκατάστατη οικογένεια δεν δίστασε να αποκαλύψει πως όταν έφυγε πιτσιρικάς από την Σιάτιστα, μέχρι να τα καταφέρει αναγκάστηκε να κοιμηθεί ακόμα και σε παγκάκι.

Μιλώντας για την "προκλητική στάση ζωής" που επιλέγουν και επιδεικνύουν οι ράπερ, αλλά και τους μεταξύ τους καβγάδες, ο ίδιος είπε: "Ζούμε στον καπιταλισμό. Αμφότερος σκοπός δυστυχώς ή ευτυχώς είναι το χρήμα. Όλα για τα λεφτά είναι. Ποτέ δεν επιδιώκω καβγά. Η παιδεία μου δεν το επιτρέπει. Κάποιοι τρελαίνονται με εμένα πάρα πολύ. Τους πήραμε τη δουλειά".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΑΝΤ1
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Γκαγκάκη: Παραιτήθηκε από Τεχνόπολη και Δήμο Αθηναίων για την "υπόθεση Λιάγκα"

Ο Λιάγκας είναι ο λόγος για να κλείσεις την τηλεόραση για πάντα

Σωματείο γυναικείων δικαιωμάτων κατήγγειλε στο ΕΣΡ την εκπομπή του Λιάγκα

SHARE:

24Media Network