Ομάδες τέλος στο Survivor! Καθένας αγωνίζεται για ‘την πάρτη του’

Ομάδες τέλος στο Survivor! Καθένας αγωνίζεται για ‘την πάρτη του’

Τέρμα οι ομάδες και τα "ζντο" Μαχητών και Διασήμων. Από εδώ και στο εξής τα αγωνίσματα στο Survivor έγιναν προσωπική υπόθεση

Ο τραυματισμός της Ευρυδίκης στο Survivor (και μια υποψία πως η παραγωγή συνειδητοποίησε πως το πέντε εναντίον ενός μάλλον ήταν παρανοϊκό) έφερε ραγδαίες εξελίξεις στο παιχνίδι επιβίωσης. Από το επεισόδιο της Δευτέρας και μέχρι την ανάδειξη του νικητή, οι παίκτες παίζουν ατομικά. Στην πρώτη “πρόβα τζενεράλε” των ατομικών αγωνισμάτων, ο Γιώργος Αγγελόπουλος απέδειξε για μια ακόμη φορά την υπεροχή του και κατατρόπωσε κάθε αντίπαλο.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως η μόνη γυναίκα που αγωνιζόταν, καθώς η Βαλαβάνη ήταν στον πάγκο, η Σάρα, ήρθε αντιμέτωπη με πέντε άνδρες στον ίδιο στίβο. “Από σήμερα και μέχρι το τέλος του φετινού Survivor, το παιχνίδι γίνεται ατομικό. Από εδώ και πέρα λοιπόν, νικητής σε κάθε αγώνισμα, θα είναι μόνο ένας παίκτης” δήλωσε πριν ξεκινήσει το αγώνισμα.

Τα νέα δεδομένα έχουν ως εξής: Κάθε παίκτης ξεκινά το παιχνίδι με “5” ζωές. Καθώς διαγωνίζεται με τους συμπαίκτες του και εφόσον χάνει, αφαιρούνται οι ζωές. Εκείνος που θα καταφέρει να παραμείνει στο παιχνίδι περισσότερο από τους αντιπάλους του είναι και ο μοναδικός νικητής και εκείνος που απολαμβάνει μόνος το έπαθλο κάθε αγωνίσματος.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, με ένα “δύο στα δύο” στη σειρά, ανακηρύχθηκε νικητής και πήρε ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο με προορισμό το αεροδρόμιο και από εκεί για το έπαθλο του αγωνίσματος. Ως σωστός τζέντλεμαν μάλιστα, ο Ντάνος επέλεξε τις κυρίες του παιχνιδιού για να μοιραστεί μαζί τους τα “καλούδια” της νίκης του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα