Παγιδευμένοι: Η ιστορία από την αρχή – Δείτε ξανά τα 4 πρώτα επεισόδια της σειράς

Παγιδευμένοι: Η ιστορία από την αρχή – Δείτε ξανά τα 4 πρώτα επεισόδια της σειράς
Παγιδευμένοι ΑΝΤ1

Τα 4 πρώτα επεισόδια της νέας δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 "Παγιδευμένοι", θα προβληθούν σε επανάληψη το Σαββατοκύριακο για όσους έχασαν τη συγκλονιστική ιστορία.

Οι «Παγιδευμένοι» διηγούνται ξανά τα μυστικά, τα λάθη, τα πάθη και τις συγκρούσεις τους.

Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 που μας έκοψε την ανάσα με την καταιγιστική πλοκή της, που μας «παγίδευσε» με τις συγκλονιστικές ανατροπές της και συζητήθηκε για την ένταση των συναισθημάτων της, αλλά και τις ερμηνείες των πρωταγωνιστών της, δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές αυτό το Σαββατοκύριακο για να ξετυλίξει από την αρχή το νήμα αυτής της δυνατής ιστορίας.

Το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στις 22:00, μέσα από 2 διπλά επεισόδια, θα δούμε σε επανάληψη όλα όσα μας καθήλωσαν και θα θυμηθούμε όλα όσα μας έκαναν να ανυπομονούμε για τις εξελίξεις και το επόμενο βήμα των ηρώων, που εγκλωβισμένοι σε έναν κυκεώνα συνταρακτικών αποκαλύψεων αναζητούν την αλήθεια και τη λύτρωση…

Παγιδευμένοι: Η ιστορία

Ένα νεαρό κορίτσι δολοφονείται.

Μία δικηγόρος και ένας Εισαγγελέας συναντιούνται και αναγκάζονται να συνεργαστούν για να βρουν τον πραγματικό ένοχο. Έχουν, όμως, εντελώς διαφορετική φιλοσοφία ζωής. Για τον Δημήτρη, ο Νόμος και η Δικαιοσύνη είναι το ίδιο. Για την Άννα, άλλο ο Νόμος και άλλο η Δικαιοσύνη.

Παγιδευμένοι σ’ έναν λαβύρινθο μυστικών, ψάχνουν να βρουν διέξοδο. Μέσα από μια δαιδαλώδη διαδρομή συναισθημάτων, αναζητούν την αλήθεια. Κανείς τους, όμως, δε θα μπορέσει να ξεχωρίσει την πραγματικότητα από την οφθαλμαπάτη.

Ποιοι είναι οι πραγματικοί δράστες και ποιοι οι ηθικοί αυτουργοί;

Η πορεία προς την εξιχνίαση του εγκλήματος θα τους φέρει πιο κοντά, αλλά θα κλυδωνίσει και τις σχέσεις των προσώπων που είναι γύρω τους.

Γιατί κανείς δεν είναι αθώος… Γιατί τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται… Γιατί η αλήθεια έχει πολλά πρόσωπα και κρύβει μέσα της πολλή οδύνη…

Παγιδευμένοι ΑΝΤ1


Παγιδευμένοι: Η περίληψη των 4 πρώτων επεισοδίων

Η δικηγόρος Άννα Ροδίτη και ο Εισαγγελέας Δημήτρης Μαρκέτος. Δύο νομικοί που μοιράζονται το ίδιο πάθος στον αγώνα τους για την απόδοση της Δικαιοσύνης, χρησιμοποιώντας ο καθένας εντελώς αντίθετες μεθόδους.

Ο Δημήτρης, ακολουθώντας πάντα τους κανόνες, είναι ειλικρινής και σταθερός, ενώ η Άννα είναι επαναστάτρια, δεν έχει όρια και δεν την σταματάει πουθενά προκειμένου να πετύχει αυτό που θέλει. Αυτός είναι και ο λόγος που πάντα όταν συναντιούνται οι δρόμοι τους, η διαμάχη είναι αναπόφευκτη.

Ο Δημήτρης θα πιαστεί απροετοίμαστος όταν θα ανακαλύψει ότι η υπόθεση δολοφονίας ενός νεαρού κοριτσιού θα χτυπήσει συθέμελα την ίδια του την οικογένεια: ο αδελφός του, Θοδωρής, θεωρείται ο κύριος ύποπτος της υπόθεσης.

Ο Σπύρος Μαρκέτος, πατέρας του Δημήτρη και του Θοδωρή και Διοικητής της Αστυνομίας, θα βρεθεί μπροστά σ’ ένα τεράστιο δίλημμα. Ο Εισαγγελέας Σταύρος Μαυρίδης, που έχει αναλάβει την υπόθεση, αποφασίζει την κράτηση του Θοδωρή. Τα κίνητρά του είναι καθαρά ή μήπως κρύβουν μία προσωπική διαμάχη με τον Δημήτρη;

Ο Δημήτρης χρειάζεται έναν καλό και δυναμικό δικηγόρο για να σώσει τον αδελφό του. Όλα όσα καταλογίζει στην Άννα μέχρι τώρα, φαίνεται να είναι τα μόνα όπλα για να τον σώσει . Θα τον βοηθήσει η Άννα να αποδείξει την αθωότητα του αδελφού του; Είναι ο Θοδωρής πραγματικά αθώος; Γιατί κρατάει το στόμα του κλειστό σχετικά με το τι έκανε τη νύχτα του φόνου; Η μοναδική πληροφορία που τους δίνει, αποδεικνύεται ότι είναι ψέμα.

Οι δρόμοι της Άννας και του Δημήτρη συναντιούνται σ’ ένα σταυροδρόμι που δεν μπορούσαν ποτέ να φανταστούν. Αμφισβητούν, πλέον, όλα όσα πίστευαν. Κανένας από τους δύο δεν γνωρίζει ότι η μοίρα τους παίζει ένα πολύ άσχημο παιχνίδι. Γιατί σ’ αυτόν τον αγώνα που ξεκινάνε μία συγκλονιστική αποκάλυψη θα ανατρέψει τα πάντα…

Παγιδευμένοι: Οι συντελεστές

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης (Δημήτρης Μαρκέτος) και η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ (Άννα Ροδίτη).

Πρωταγωνιστούν: Κίμωνας Κουρής, Πέτρος Λαγούτης, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Στάθης Σταμουλακάτος, Σταύρος Τσουμάνης, Βασίλης Τριανταφύλλου, Σόλωνας Τσούνης, Μαριλένα Ράδου, Ναταλία Πελέκα, Άννα Καλαϊτζίδου, Σοφία Μανωλάκου, Άννα Πορφύρη, Αθηνά Ροδίτου, , Νίκος Ιωαννίδης, Βίκτωρας Πέτσας, Μαρία Μαραγκού, Δημήτρης Πίτσος, Αλίκη Κακολύρη, Παύλος Πιέρρος, Γεωργία Ματσούκα, Αλεξάνδρα Ούστα, Εβελίνα Γουρνά, Αστέρης Κρικώνης, Αλεξάνδρα Στεργίου, Βασίλης Αφεντούλης, Ανδρομάχη Δαυλού, Γιάννης Ζωγράφος, Φώτης Πετρίδης, Κωστής Ραμπαβίλας, Δήμητρα Καρακωνσταντή, Μάνος Γερονυμάκης.

Στον ρόλο του Σπύρου Μαρκέτου ο Παύλος Ορκόπουλος

Στον ρόλο του Γεράσιμου Μαρκέτου ο Στέφανος Κυριακίδης

Στον ρόλο της Ειρήνης Ροδίτη η Ντίνα Μιχαηλίδου

Στον ρόλο της Χρύσας Ροδίτη η Σοφία Φαραζή

Στον ρόλο της Υβόννης Χατζή η Ταμίλλα Κουλίεβα

Σκηνοθεσία: Βίκυ Μανώλη

Απόδοση σεναρίου: Σωτηρία Ψευτούδη

Εκτέλεση παραγωγής: PEDIO PRODUCTIONS

Η σειρά «Παγιδευμένοι» βασίζεται στο format «YARGI» των Kerem Catay (creator) και Sema Ergenekon (original screenplay), παραγωγής Ay Yapim.

Διανέμεται από την Madd.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα