Παίκτρια του GNTM μπαίνει σήμερα στο My Style Rocks

Παίκτρια του GNTM μπαίνει σήμερα στο My Style Rocks
My Style Rocks skai tv

Ποια πρώην παίκτρια του GNTM "εισβάλλει" στο My Style Rocks, στο επεισόδιο της Τρίτης. Δείτε το trailer.

Μετά την αποχώρηση της Βασιλικής Λιγνού για προσωπικούς λόγους, δύο νέες παίκτριες μπαίνουν σήμερα στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ.

Ο λόγος για τη Χαρά Βογδοπούλου και την Ίριδα Παπουτσή, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το GNTM 3, οι οποίες κάνουν σήμερα την είσοδό τους στο My Style Rocks.

Στο προσκήνιο επανέρχεται το θέμα της βαθμολογίας που βασίζεται στις προσωπικές σχέσεις και ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Κουδουνάρης ζητούν από τα κορίτσια αντικειμενικότητα στην κρίση τους.

Μια διαγωνιζόμενη ετοιμάζεται για την ορκωμοσία της ως νέα βουλευτής ενώ τα μουσικά βραβεία επανέρχονται ως concept από μια fashionista που χθες δεν εμφανίστηκε γιατί… ήταν κλειδωμένη σε μια ντουλάπα!

Ας γνωρίσουμε τις 2 νέες διαγωνιζόμενες του My Style Rocks

Χαρά Βογδοπούλου

skai tv


Ηλικία: 24 ετών

Επάγγελμα: Επιχειρηματίας / Instagrammer

Μένει στη Θεσσαλονίκη, έχει καταγωγή όμως από Κοζάνη. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στη Χίο και ασχολείται με το Instagram ως Influencer καθώς προωθεί και διαφημίζει προϊόντα. Πρόσφατα άνοιξε και ένα δικό της eshop με γυναικεία ρούχα.

Η μητέρα της είναι εκείνη που τη μύησε στο κομμάτι της μόδας και του στιλ. Τι κι αν η μαμά είναι λογίστρια; Η ίδια υποστηρίζει πως η μαμά της ήταν μια… influencer πολύ πριν γεννηθεί ο όρος αυτός, μια γυναίκα που λάτρευε και λατρεύει το styling και που έντυνε τη μικρή Χαρά με τον πιο εκκεντρικό τρόπο!

Της αρέσει το στυλ των συμπαικτριών της όμως θεωρεί ότι δεν αντιπροσωπεύουν τη μέση Ελληνίδα και ότι απευθύνονται σε ένα πολύ μικρότερο κοινό. Είναι fan του Μy Style Rocks από την αρχή του προγράμματος και ενώ ο περίγυρος της τής κάνει συχνά κοπλιμέντα για το στιλ της, θέλει να δει και τη γνώμη των ειδικών αλλά και να εξελίσσει τον τρόπο που ντύνεται. Θεωρεί τον Στέλιο Κουδουνάρη και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου τους πιο αυστηρούς κριτές, υποστηρίζει πως η Ηλιάνα βάζει «1» με τον πιο γλυκό τρόπο, ενώ ο Δημήτρης Σκουλός είναι πιο γενναιόδωρος με τους βαθμούς του!

Ίριδα Παπουτσή

skai tv


Ηλικία: 28 ετών

Επάγγελμα: Χορεύτρια/Art Director

Μεγάλωσε στο Αγρίνιο και όταν τελείωσε το σχολείο σπούδασε στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Σπουδές έχει κάνει και στο χορό και αυτή τη στιγμή εργάζεται ως χορεύτρια και art director σε ένα από τα μεγαλύτερα clubs της Αθήνας. Είναι υπεύθυνη για το στιλιστικό κομμάτι των χορευτών… ζει δηλαδή καθημερινά ένα My Style Rocks αφού πρέπει να ντύσει τις χορεύτριες σε διαφορετικά concepts κάθε βράδυ! Ως χορεύτρια, έχει συνεργαστεί με αρκετούς Έλληνες καλλιτέχνες όπως η Josephine, ο Sarbel και αρκετούς άλλους αφού συμμετέχει και σε γνωστά μουσικά βραβεία.

Χαρακτηρίζει το στιλ της όπως το όνομα της… ποικίλο. Μια μέρα street, μια άλλη total black/white και την επόμενη girlie με στρας… πάντα όμως chic, φινετσάτη και σέξι!

Οι συμπαίκτριές της τής έχουν κινήσει το ενδιαφέρον και πιστεύει πως άνετα θα μπει στον κύκλο τους. Και αν στην αρχή τη θεωρήσουν λίγο… σνομπ και diva… θα είναι μόνο μέχρι να αισθανθεί άνετα και ενσωματωθεί! Έχει αδυναμία στον Στέλιο Κουδουνάρη, γνωρίζει τον Δημήτρη Σκουλό από προηγούμενη συμμετοχή της σε τηλεοπτικό διαγωνισμό και ανυπομονεί να γνωρίσει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου που της βγάζει κάτι πολύ θετικό και πολύ όμορφο!

My Style Rocks: Δείτε το trailer της Τρίτης

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα