Παίκτρια του “My Style Rocks” έπαιζε στο “Ευτυχισμένοι Μαζί” και δεν το κατάλαβε κανείς

Παίκτρια του “My Style Rocks” έπαιζε στο “Ευτυχισμένοι Μαζί” και δεν το κατάλαβε κανείς
Ευτυχισμένοι Μαζί mega tv

Ποια διαγωνιζόμενη του "My Style Rocks" είχε εμφανιστεί στη σειρά "Ευτυχισμένοι Μαζί" του Mega, το μακρινό 2007.

Η σειρά “Ευτυχισμένοι Μαζί” που προβλήθηκε από το Mega τις σεζόν 2007-2009, αποτελεί μία από τις πιο αγαπημένες παραγωγές της ελληνικής τηλεόρασης, αφού σημείωσε απίθανα νούμερα, ενώ υψηλή παραμένει η τηλεθέαση ακόμη και στις επαναλήψεις της κωμωδίας.

Παρά την μεγάλη αποδοχή, μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου κύκλου το κανάλι αποφάσισε να μην ανανεώσει τη σειρά για τρίτη σεζόν. Ο πρωταγωνιστής της σειράς, Γιάννης Μπέζος, δήλωσε πως η απόφαση για τη διακοπή ήταν και δική του:

“Η σκέψη του καναλιού ήταν να συνεχίσουμε και τρίτη χρονιά. Αλλά στην ισπανική σειρά η ηθοποιός, Μπελέν Ρουέδα, τον ρόλο της στην Ελλάδα υποδυόταν η Κατερίνα Λέχου, είχε γυρίσματα με τον Αλμοδοβάρ και έπρεπε να την εγκαταλείψει, οπότε το σενάριο την “αρρώσταινε” και την “πέθαινε”. Αυτό δεν το θέλαμε επ’ ουδενί εδώ”.

Τελικά, το κανάλι δημιούργησε μια τηλεταινία που προβλήθηκε τη σεζόν 2009-10 και συγκεκριμένα στις 7 Οκτωβρίου του 2009, ένα επεισόδιο που αποτέλεσε την ολοκλήρωση της σειράς.

Κατά τη διάρκεια των 61 επεισοδίων που προβλήθηκαν στους δέκτες μας, πλειάδα ηθοποιών πέρασε από τη σειρά, με ορισμένους να υποδύονται μεγαλύτερους και κάποιους άλλους μικρότερους ρόλους.

Ανάμεσα σε αυτούς, υπήρξε και μία νεαρή ηθοποιός, που έκανε τότε τα πρώτα της βήματα στον χώρο. Ο λόγος για τη Σελένη Φωτιάδη, η οποία έγινε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στον φετινό κύκλο του “My Style Rocks”.

Η Σελένη του My Style Rocks

Συγκεκριμένα, η Σελένη υποδύθηκε τη μαθήτρια, συμμετέχοντας σε σκηνές στην τάξη του Μάρκου και της Εύας, με τους οποίους, σύμφωνα με το σενάριο, ήταν συμμαθήτρια.

Σημειώνεται ότι η Σελένη Φωτιάδη είναι μία από τις πιο δυνατές παίκτριες του σόου μόδας του ΣΚΑΪ, καθώς αρκετά συχνά διεκδικεί το έπαθλο, καταβάλλοντας καθημερινά προσπάθεια, προκειμένου να εντυπωσιάσει με τα outfits της.

Η Σελένη Φωτιάδη είναι ηθοποιός-performer και έχει εκδώσει δύο βιβλία – ένα μυθιστόρημα και μία ποιητική συλλογή. Αυτή την περίοδο είναι μέλος θιάσου που ετοιμάζει παράσταση με έντονο κοινωνικό μήνυμα για την έμφυλη βία.

Όπως έχει δηλώσει η ίδια, στο “My Style Rocks” επιδιώκει να δείξει ένα νέο πρότυπο μόδας, εικαστικό και θεατρικό.

Η εμφάνιση της Σελένης στο “Ευτυχισμένοι Μαζί” στην έναρξη του επεισοδίου

Παρακάτω, σχετικά καρέ από τη συμμετοχή της στη σειρά

mega tv

Mega tv

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα