Πάνος Χατζηκουτσέλης: Οι καλύτερες στιγμές της “λατρείας” του Δόγκανου

Πάνος Χατζηκουτσέλης: Οι καλύτερες στιγμές της “λατρείας” του Δόγκανου
O ηθοποιός Πάνος Χατζηκουτσέλης, η τηλεοπτική "λατρεία" του Ζάχου Δόγκανου στο "Εκείνες και εγώ"

O ηθοποιός Πάνος Χατζηκουτσέλης, η τηλεοπτική "λατρεία" του Ζάχου Δόγκανου στο "Εκείνες και εγώ" έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών και εμείς θυμόμαστε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του στη σειρά που άφησε εποχή.

Απέραντη θλίψη στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο κόσμο προκάλεσε η είδηση του θανάτου του ηθοποιού Πάνου Χατζηκουτσέλη σε ηλικία 74 ετών. Την είδηση την έκανε γνωστή το μεσημέρι της Παρασκευής (20/3) ο καλός του φίλος, Άγγελος Πυριόχος με ανάρτησή του στο facebook.

Ο Πάνος Χατζηκουυτσέλης, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1945 και ήταν πολύ αγαπητός για τους ρόλους που ερμήνευσε σε πολλές ελληνικές σειρές. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην τηλεόραση στη σειρά “Αναδυόμενη” το 1978.

Συνέχισε την πορεία του στην τηλεόραση ως ένας εξαιρετικός καρατερίστας, σε εμβληματικές παραγωγές, όπως “Μαντάμ Σουσού” και “Η ζωή του Αττίκ”. Επίσης, συμμετείχε σε δημοφιλείς σειρές όπως, “Ντόλτσε Βίτα”, “Στο Παρά 5”, “Επτά Θανάσιμες Πεθερές” και “Safe Sex”.

Αναμφίβολα όμως η σειρά που τον καθιέρωσε και τον έκανε ιδιαίτερα αγαπητό και στις νεότερες γενιές ήταν το “Εκείνες και Εγώ”. Εκεί ως “κύριος Παπαπέτρου” ή λατρεία” όπως τον αποκαλούσε συνέχεια ο Ζάχος Δόγκανος μας χάρισε μερικές από τις πιο αγαπημένες σκηνές τις σειράς.

Ας τα θυμηθούμε:

“Με συγχωρείτε, 30.000 δεν είναι πολλές για τα κάλαντα;”

“Αυτή τη φορά ο κύριος Δόγκανος ήρθε καθυστερημένος – Κάνε στην μπάντα παιδί μου”


“Αίσχος, αίσχος, απερίγραπτο αίσχος”

“Είναι η Πλου Πλου Σε Λα Κοντές, αρτίστα από τις ξακουστές…”


“Γιατί δεν ξέρω να υποκρίνομαι, ζω την πιο τραγική στιγμή της ζωής μου”

“Καφεδάκι; Bien sur”

Και στο τραγούδι μια χαρά το είχε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα