Πάνος – MasterChef: “Δεν μπήκα για τα λεφτά, ήθελα να κερδίσω την εκτίμηση των κριτών”

Πάνος – MasterChef: “Δεν μπήκα για τα λεφτά, ήθελα να κερδίσω την εκτίμηση των κριτών”
Πάνος Τόγιας

Ο Πάνος αποχώρησε λίγο πριν την μαγειρική τριάδα του MasterChef. Βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής "Φωλιά των Κουκου" και μίλησε για την εμπειρία του στο παιχνίδι, για την αποχώρησή του και για τους συμπαίκτες του.

Ο Πάνος Τόγιας αποχώρησε το βράδυ της Τρίτης από το MasterChef σε ένα άκρως συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα, αφού ήταν ένας από τους πολύ καλούς παίκτες του παιχνιδιού και ένας από τους αγαπημένους μάγειρες του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, που ήταν μέντοράς του.

Ο Πάνος άφησε πίσω του την τριάδα και βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής “Φωλιά των Κουκου” και μίλησε για την εμπειρία του στο ριάλιτι μαγειρικής, για την αποχώρησή του, για τους συμπαίκτες του, αλλά και ποιον θεωρεί φαβορί στον μαγειρικό διαγωνισμό. 

“Όταν είδα ότι χάνω ήταν λίγο μαχαιριά στην καρδιά , αλλά εντάξει. Δεν πήγα για τα λεφτά, ποτέ δεν με ένοιαζαν τα λεφτά, οπότε δεν χάνω κάτι. Περισσότερο ήθελα να κερδίσω την εκτίμηση των τριών κριτών. Σίγουρα είμαστε όλοι κερδισμένοι.”

Ο Πάνος αναφέρθηκε και στην απάντηση που έδωσε στους κριτές όταν έφευγε, όταν τον ρώτησαν ποιον βλέπει ως επόμενο masterchef:

“Σίγουρα δεν υπάρχει κάποια πρόβλεψη, είναι έτσι διαμορφωμένο το παιχνίδι που είναι γεμάτο ανατροπές. Σίγουρα είναι πολύ δυνατό χαρτί και ο Χρήστος και ο Μάνος, αλλά είπα τη Σπυριδούλα, γιατί θεωρώ ότι έχει πολύ μεγάλη αντοχή. Όλοι είχαμε σκαμπανεβάσματα μέσα στο παιχνίδι, η Σπυριδούλα ήταν και είναι σταθερή.”

Μίλησε, επίσης, για τις παρέες του στο παιχνίδι, αλλά και για τον Χρήστο και τον Μάνο που είναι στην τριάδα, πέρα απ΄τη Σπυριδούλα:

“Εγώ έκανα παρέα με όλα τα παιδιά και με τον Ζαχίρ, τον Παντελή, τον Χρήστο. Ειδικά με τον Ζαχίρ κάναμε απ’ την αρχή. Ήρθα λίγο πιο κοντά με τα άτομα που μέναμε μαζί στο δωμάτιο. Παρέα, όμως, έκανα με όλα τα παιδιά, με όλο το σπίτι, δεν έκανα διαχωρισμούς. Τρομερά παιδιά και τα δύο. Και ο Μάνος και ο Χρήστος. Με τον Μάνο κάναμε παρέα από τα bootcamp, είχαμε χημεία εξαρχής. Με τον Χρήστο γνωριστήκαμε αφού μπήκαμε στο σπίτι, είναι πολύ καλό παιδί, αγαθός, ήρεμη δύναμη. Έχουμε κάνει απίστευτες συζητήσεις.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα