Πάνος Μουζουράκης: “Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν μου μιλάει πια”

Πάνος Μουζουράκης: “Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν μου μιλάει πια”
Κωνσταντίνος Αργυρός και Πάνος Μουζουράκης papadakispress.gr

Ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε στον Δημήτρη Σταρόβα για τα επαγγελματικά του σχέδια και τον νέο κύκλο του "The Voice". Η αναφορά του στον Κωνσταντίνο Αργυρό και τη μεταξύ τους σχέση.

Στο podcast του Δημήτρη Σταρόβα φιλοξενήθηκε ο Πάνος Μουζουράκης, όπου μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια αλλά και για το νέο κύκλο του “The Voice”.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο τραγουδιστής και κριτής του τηλεοπτικού μουσικού διαγωνισμού αναφέρθηκε και στη σχέση του με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, με τον οποίο συνεργάστηκαν στον περασμένο κύκλο του “The Voice”.

Σύμφωνα με τις περιγραφές του, οι σχέσεις των δύο τραγουδιστών δεν είναι πλέον οι καλύτερες, καθώς ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν έχει επαφή μαζί του.


Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής είπε στον Δημήτρη Σταρόβα: “Το “The Voice” θα γίνει, Σεπτέμβριο ξεκινάμε ξανά. Η θέση του κριτή που αλλάζει συνήθως, που έχει περάσει ο Κωστής Μαραβέγιας, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, είναι αυτή που έχει τώρα ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Φέτος θα είναι ο Δημήτρης ο Σταρόβας! Δεν ξέρω εάν θα έρθει ο Κωνσταντίνος Αργυρός, δεν μου μιλάει πια. Στην αρχή μου μιλούσε… Στην αρχή με προσέγγισε πολύ φιλικά, να δει πώς είναι τα πράγματα. Μόλις τα έμαθε, δεν με ξαναπήρε τηλέφωνο. Δεν ξέρω τι πήγε στραβά. Είναι και ομορφόπαιδο! Είναι ωραίος”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα