Παπαρίζου στο The Voice: Η συγκίνηση για το δημοτικό τραγούδι και την απώλεια του πατέρα της

Παπαρίζου στο The Voice: Η συγκίνηση για το δημοτικό τραγούδι και την απώλεια του πατέρα της
Η Έλενα Παπαρίζου συγκινείται στο άκουσμα του δημοτικού τραγουδιού που ερμήνευσε παίκτης στις Blind Audition του The Voice SKAI

Η τραγουδίστρια δάκρυσε με την ερμηνεία του παραδοσιακού τραγουδιού "Ένας αετός" που της θύμισε τα χρόνια στο εξωτερικό, αλλά και τον πατέρα της που έχασε πριν από μερικά χρόνια.

Μια λιγότερο συνηθισμένη επιλογή έκανε διαγωνιζόμενο στο επεισόδιο του The Voice το βράδυ της Τρίτης. Ο Γιάννης Σωτηρόπουλος επέλεξε δημοτικό τραγούδι και προκάλεσε έντονο χειροκρότημα και ενθουσιασμό στο κοινό, αλλά και την Έλενα Παπαρίζου συγκεκριμένα. Η ερμηνεία του έκανε τρεις από τους τέσσερις κριτές να πατήσουν το κουμπί, όμως μία ήταν εκείνη που συγκινήθηκε και συγκίνησε πραγματικά με το τραγούδι.

Όταν ολοκληρώθηκε το κομμάτι, η Έλενα Παπαρίζου έδειξε πως συγκινήθηκε πολύ στο άκουσμα ενός τραγουδιού που θυμίζει Ελλάδα, ειδικά σε ανθρώπους της ομογένειας, όπως εκείνη και η οικογένειά της. «Για μένα όμως, επειδή είμαι παιδί μεταναστών, έκανα πολύ καιρό να ακούσω αυτά τα τραγούδια από τότε που πέθανε ο πατέρας μου» σημείωσε δείχνοντας πως το τραγούδι αυτό την άγγιξε πραγματικά. Η τραγουδίστρια που μεγάλωσε στην Σουηδία, έχασε τον πατέρα της τα Χριστούγεννα του 2008. 

«Μέσα μου όταν ακούω αυτά τα τραγούδια νοιώθω μια περηφάνια, γαργαλάει η ψυχή μου, με κάνει τόσο ευτυχισμένη» συνέχισε και περιέγραψε την λαχτάρα με την οποία ανέμενε τα καλοκαίρια για να έρθει στην Ελλάδα. «Θυμάμαι τον εαυτό μου, όταν έλεγα στους γονείς μου, “μαμά, μπαμπά πρώτα θα πάμε θάλασσα και μετά θα πάμε στην Ελλαδα”» είπε με τη φωνή της να τρέμει.

Φυσικά, μετά από τέτοια συγκίνηση, ο παίκτης δεν μπορούσε παρά να επιλέξει την νικήτρια της Eurovision ως coach για την επόμενη φάση του παιχνιδιού. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα