Παρθένα Ζωή: Έφτασε η ώρα του τοκετού

Παρθένα Ζωή: Έφτασε η ώρα του τοκετού
Αποστόλης Τότσικας και Σοφίνα Λαζαράκη στα γυρίσματα της σειράς "Παρθένα Ζωή" ΑΝΤ1

Ραγδαίες εξελίξεις στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, αφού η Ζωή μπαίνει στο μαιευτήριο για να γεννήσει

Καθώς πλησιάζουμε προς το τέλος, οι εξελίξεις στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, “Παρθένα Ζωή” μοιάζουν καταιγιστικές. Ανάμεσα στις ραδιουργίες του Βίκτορα και της Μαρίνας, αλλά και τις λεπτές ισορροπίες στη σχέση της Ζωής με τον Παύλο, έρχεται το ευτυχές γεγονός. Η μέρα που όλοι περιμένανε! Η Ζωή… γεννάει!


Τα νερά σπάνε και ο Άρης μεταφέρει την ετοιμόγεννη στο νοσοκομείο. Η Ζωή αποτρέπει τον Άρη να ειδοποιήσει τον Παύλο και την οικογένειά της αφού θέλει μόνο εκείνον στο πλευρό της. Στα επεισόδια της εβδομάδας θα γίνουμε μάρτυρες δεύτερων σκέψεων από πλευράς Ζωής, αναφορικά με την απόσταση που είχε αποφασίσει να κρατήσει από τον πατέρα του παιδιού της.

Σκηνές από τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς "Παρθένα Ζωή" ΑΝΤ1

Ο Άρης πλέει σε πελάγη ευτυχίας με τον γιο του και θέλει να βρίσκεται κάθε στιγμή στο πλευρό του μωρού του και της Ζωής. Η χαρά του γίνεται ακόμα μεγαλύτερη όταν η Ζωή του ανακοινώνει πως θα μετακομίσει για λίγο καιρό στο πατρικό της προκειμένου ο Άρης να επισκέπτεται άνετα τον γιο του.

Σκηνές από τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς "Παρθένα Ζωή" ΑΝΤ1

Η Σοφία καταλαβαίνει ότι η Ζωή έχει δεύτερες σκέψεις για τον Άρη κι αποφασίζει να την στηρίξει και να διευκολύνει τον Άρη στο να βλέπει το γιο του. Η Χρυσάνθη όμως δε φαίνεται να συμφωνεί καθόλου με αυτό. Η συνέχεια στους τηλεοπτικούς δέκτες σας…

Το ατύχημα του Δ. Καμπόλη

Οι εξελίξεις στη σειρά, έρχονται μετά την είδηση πως ο ηθοποιός Δημήτρης Καμπόλης, που εμφανίζεται στη σε έπεσε θύμα τροχαίου και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο ηθοποιός, ένας οδηγός ταξί τον χτύπησε και τον εγκατέλειψε στον δρόμο τραυματισμένο.

«Παρακαλώ το ατύχημα έγινε στο σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη περιοχή Ικόνιο γύρω στις 18:30 και επειδή ο ταξιτζής που με χτύπησε με εγκατέλειψε οποίος γνωρίζει οτιδήποτε να μου στείλει μήνυμα» έγραψε χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα