Πέθανε ο παρουσιαστής των Mythbusters, Γκράντ Ιμαχάρα

Πέθανε ο παρουσιαστής των Mythbusters, Γκράντ Ιμαχάρα
Ο Grant Imahara, παρουσιαστής της σειράς του Discovery Channel "Mythbusters" YOUTUBE

Πέθανε αιφνίδια στα 49 του χρόνια ο πρώην παρουσιαστής των "Mythbusters", Γκράντ Ιμαχάρα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από ανεύρυσμα εγκεφάλου.

Ο Γκράντ Ιμαχάρα, πρώην παρουσιαστής της σειράς του Discovery Channel “Mythbusters” πέθανε στα 49 του χρόνια, όπως επιβεβαιώνει το Variety.

Εκπρόσωπος τύπου του Discovery Channel, όπου εργαζόταν ο Γκράντ Ιμαχάρα, ανέφερε: “Λυπηθήκαμε πολύ ακούγοντας τα τραγικά νέα για τον Grant. Ήταν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της οικογένειας του Discovery και ένας πραγματικά υπέροχος άνθρωπος. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας με την οικογένειά του”.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter πέθανε από ανεύρυσμα εγκεφάλου.

Μηχανολόγος μηχανικός, με γνώσεις στη ρομποτική, ο Γκράντ Ιμαχάρα, μπήκε στους “Mythbusters” στην τρίτη σεζόν το 2005, όπου και αντικατέστησε τον προηγούμενο παρουσιαστή, Scottie Chapman. Έμεινε μέχρι και το 2014.

Μαζί με τους συμπαρουσιαστές του Kari Byron και Tory Belleci, επανενώθηκαν το 2016 για την επιτυχία του NetflixWhite Rabbit Project” με διάρκεια μιας σεζόν.

Στο Mythbusters χρησιμοποιούσε τις τεχνικές του γνώσεις, προκειμένου να σχεδιάζει και να δημιουργεί ρομπότ αλλά και να επιβεβαιώνει ή να απορρίπτει “μύθους” της τεχνολογίας.

Κατά τη διάρκεια της σειράς, ο Γκράντ Ιμαχάρα έκανε ελεύθερη πτώση, οδήγησε μερικά από τα καλύτερα αμάξια ενώ συναντήθηκε με μερικά από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα της μεγάλης οθόνης.

Συνάδελφοι και φίλοι τον αποχαιρέτησαν με μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα