Πήγαν στο First Dates και μίλαγαν για Καρυωτάκη και Πολυδούρη

Διαβάζεται σε 3'
First Dates
First Dates STAR TV

Όταν μιλάει η ποίηση, οι άνθρωποι σωπαίνουν με τον Μάνο να “καίει” τα εγκεφαλικά κύτταρα της Μελίνας με τις φιλοσοφικές αναζητήσεις του. Η επική συμβουλή που του έδωσε.

Επέστρεψε με νέο επεισόδιο το βράδυ της Δευτέρας (10/06) το First Dates μέσα από τη συχνότητα του STAR και ο Μάνος με τη Μελίνα ήταν ένα από τα ζευγάρια που δοκίμασαν την τύχη τους στον έρωτα.

Ήδη από την αρχή, όταν τον υποδέχθηκε η Ζεν ο Μάνος εξήγησε τι ακριβώς αναζητά δίνοντας μία μικρή γεύση για όσα θα ακολουθούσαν λίγο αργότερα στον χώρο του εστιατορίου.

Ψάχνω έναν άνθρωπο που με μία έννοια θα μπορεί να δει πίσω από τις λέξεις, πίσω από τα νοήματα, πίσω από αυτά που κρύβει η σύστασή μας ας πούμε, αυτό μου αρέσει και με γοητεύει. Ψάχνω για μία εσωτερική επαφή“, είπε στην οικοδέσποινα του First Dates και ό,τι ζήτησε εμφανίστηκε.

Αφού έγραψε και ένα ποίημα στο μπαρ με θέμα την “αναμονή”, ο Μάνος γνώρισε τη Μελίνα, φοιτήτρια φιλοσοφίας. Και ένα ταξίδι στην ποίηση και τη φιλοσοφία ξεκίνησε.

Αφού κοιτάχτηκαν για λίγα λεπτά και ο Μάνος είδε πως τα μάτια της Μελίνας έχουν ένα “εύρος, που κοιτάνε και αναλύουν“, πέρασαν στην ποίηση και τον έρωτα της Πολυδούρη με τον Καρυωτάκη.

Το όνειρό σου ποιο είναι;“, ρώτησε τη Μελίνα ο Μάνος, με εκείνη να του απαντά: “το όνειρό μου είναι να πάρει ο λαός τα μέσα παραγωγής“.

Σε cue αμέσως μετά η Μελίνα δήλωσε: “μία ένωση σουρεαλισμού, υπερρεαλισμού με δόσεις ρεαλισμού… θεωρώ ότι μετά από αυτό το ραντεβού αναγεννήθηκα μέσα από τις στάχτες μου σαν τον φοίνικα […] η ζωή σήμερα μου έμαθε ότι είναι καλύτερα να είσαι στην άγνοια, να μην ξέρεις τίποτα και να είσαι χαρούμενος. Η ημιμάθεια είναι κακό πράγμα”.

Η παίκτρια είπε στη Ζενεβιέβ πως ήταν μία αξέχαστη βραδιά, ωστόσο λίγο μετά σε δήλωσή της ανέφερε: “Το ‘παιξα πολύ κουλτουριάρα και το σύμπαν με τιμώρησε και έμαθα από αυτό. Θα γίνω άνθρωπος από εδώ και πέρα”.

Ωστόσο, δεύτερο ραντεβού δεν κανονίστηκε, με τη Μελίνα να αρνείται ευγενικά και να εξηγεί: “δεν υπήρχε πολλή επικοινωνία. Μάλλον είμαι παραπάνω ρηχή από ότι πρέπει και δεν έχω το απαραίτητο βάθος για να γίνει η σύνδεση“.

Η συνάντησή τους έληξε με καθόλου ρομαντικό τρόπο, αφού όταν ο Μάνος συμβούλευσε τη Μελίνα να “έχεις αυτή την ενέργεια για ζωή που έχεις και πάντα θα σε οδηγεί στο φως” εκείνη του απάντησε: “θα σε συμβούλευα να μη λες τέτοιες μ@@@@ς. Δεν χρειάζεται να τα φιλοσοφούμε όλα νομίζω“.

Δείτε το απόσπασμα από το First Dates

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα