Πηλιχού: Την περίοδο του "Ευτυχισμένοι Μαζί" δεν πέρασα καλά

H Ιωάννα Πηλιχού

Για το κόστος της απότομης αναγνωρισιμότητας, μίλησε η Ιωάννα Πηλιχού, η οποία αποκάλυψε ότι στην πρώτη προβολή του "Ευτυχισμένοι Μαζί", απέφευγε να βγαίνει έξω.

Καλεσμένη στην εκπομπή "φλΕΡΤ" βρέθηκε η Ιωάννα Πηλιχού το απόγευμα της Τετάρτης. Η ηθοποιός αναφερόμενη στην επιτυχημένη σειρά του MEGA "Ευτυχισμένοι μαζί" αποκάλυψε πως δεν πέρασε καλά κατά τη διάρκεια της πρώτης προβολής της, τονίζοντας πως δυσκολεύτηκε αρκετά λόγω της ξαφνικής αναγνωρισιμότητας.

"Ως προς την δουλειά και ως προς την αγάπη του κόσμου που σου δείχνει, γιατί δεν θέλω να είμαι αχάριστη, είναι πάρα πολύ ωραίο, απλώς το να είσαι ξαφνικά έξω και να σε αναγνωρίζουν ή να έρχονται να σου μιλάνε χωρίς να σε γνωρίζουν, που δεν ήμουν μαθημένη σε αυτό, με έκανε να περάσω λίγο δύσκολα", είπε η γνωστή ηθοποιός.

"Έμεινα στο σπίτι μέχρι να περάσει το μεγάλο μπαμ! Είναι πολύ ευχάριστο να έρχεται ο άλλος και να σου λέει 'μου αρέσει πολύ εκεί που σε είδα', αλλά προτιμάς να είναι στο θέατρο που έχεις πάει για αυτό το σκοπό. Που θα μιλήσεις, με τον κόσμο και θέλεις λίγο τον προσωπικό σου χρόνο", πρόσθεσε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τηλεόραση, MEGA
SHARE:

24Media Network