Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος: Η “βοήθεια” του τηλεφώνου – Αντί για τη σωστή απάντηση είπαν τα… νέα τους

Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος: Η “βοήθεια” του τηλεφώνου – Αντί για τη σωστή απάντηση είπαν τα… νέα τους

Φοβερό σκηνικό στο "Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος" της Δευτέρας. Το τηλέφωνο που τον "έκαψε" και ο αστείος διάλογος που βγήκε... ξινός.

Ξινή βγήκε στον πρώτο παίκτη του “Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος” της Δευτέρας η διάθεση για… χιούμορ κατά τη χρήση μίας βοήθειας που πήγε χαμένη.

Στην ερώτηση “ποιος ήρωας είναι παλαιότερος”, ο παίκτης έπρεπε να επιλέξει μεταξύ των Τεν-Τεν, Λούκι Λουκ, Αστερίξ και Σνούπι, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει την απάντηση.

Έτσι, ζήτησε τη βοήθεια του τηλεφώνου, καλώντας γνωστό του πρόσωπο που επίσης δεν γνώριζε την απάντηση, κλίνοντας ωστόσο προς τον “Σνούπι”. Μάλιστα, δεδομένου ότι υπήρχε ακόμα διαθέσιμος χρόνος, οι δυο τους άρχισαν να συζητάνε για άσχετα θέματα, με τον παίκτη να αστειεύεται λέγοντας: “Τι άλλα νέα, όλα καλά; Τα παιδιά σπίτι καλά”.

Σε εκείνο το σημείο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έβαλε τα γέλια. Λίγο αργότερα, όμως, αυτά “έσβησαν”, αφού η σωστή απάντηση ήταν ο “Τεντέν”, αφού οι ιστορίες του άρχισαν να δημοσιεύονται στις 10 Ιανουαρίου του 1929. Έτσι, ο παίκτης έχασε, αποχωρώντας με 500 ευρώ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα