Πότε και πώς θα γίνουν οι μεγάλοι τελικοί των ριάλιτι – Όλες οι λεπτομέρειες

Πότε και πώς θα γίνουν οι μεγάλοι τελικοί των ριάλιτι – Όλες οι λεπτομέρειες

Τα μεγάλα ριάλιτι φτάνουν σιγά σιγά προς το τέλος τους. Πότε θα προβληθούν οι τελικοί των Nomads, The Voice, Ελλάδα έχεις ταλέντο, GNTM και Master Chef Junior;

Το πρώτο μισό της φετινής τηλεοπτικής σεζόν είχε αρκετά ριάλιτι, τα οποία κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα φανατικό κοινό που τα παρακολουθούσε ανελλιπώς. Σε κάποια από αυτά υπήρχαν ίντριγκες και τσακωμοί, που λειτούργησαν ως πόλος έλξης του κοινού, ενώ σε άλλα υπήρξε πρωτοτυπία και ευχάριστη διάθεση, κάτι που λειτούργησε εξίσου ελκυστικά.

Βρισκόμαστε στην περίοδο που τα ριάλιτι αυτά οδεύουν προς το τέλος τους και έτσι οι τηλεθεατές ανυπομονούν για τους μεγάλους τελικούς, απ’ όπου θα αναδειχθούν οι νικητές. Ριάλιτι επιβίωσης, ταλέντων, μόδας και μαγειρικής μας κράτησαν συντροφιά τους τελευταίους μήνες και τώρα ήρθε ο καιρός να δούμε ποιοι θα κατάφεραν να φτάσουν ως το τέλος και ποιοι όχι.

Κυκλοφορούν πολλές φήμες για τους τελικούς των μεγάλων ριάλιτι, τόσο για τις ημερομηνίες όσο και για τον τρόπο με τον οποίο θα πραγματοποιηθούν. Υπήρξαν κάποιες επίσημες ανακοινώσεις και έτσι μπορούμε πια να απαντήσουμε στο μεγάλο ερώτημα: Πότε θα προβληθούν οι τελικοί των Nomads, The Voice, Ελλάδα έχεις ταλέντο, GNTM και Master Chef Junior;

Nomads: Στις 20 Δεκεμβρίου θα γίνει ο ημιτελικός και στις 23 Δεκεμβρίου ο μεγάλος τελικός. Τέσσερις παίκτες θα φτάσουν στον ημιτελικό και μόνο δυο στον μεγάλο τελικό, ο οποίος θα είναι μαγνητοσκοπημένος. Εκεί, οι δυο φιναλίστ, θα μονομαχήσουν για το μεγάλο έπαθλο.

The Voice: Στις 20 Δεκεμβρίου οι 8 διαγωνιζόμενοι του παιχνιδιού θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για τελευταία φορά στη σκηνή του The Voice. Ο μεγάλος νικητής θα διεξαχθεί έπειτα από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Στις 16 Δεκεμβρίου οι 12 φιναλίστ αναμένεται να αποδείξουν το ταλέντο τους, προκειμένου να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο.

GNTM: Στις 19 Δεκεμβρίου τα μοντέλα θα περάσουν από τέσσερις δοκιμασίες και θα κριθούν για τελευταία φορά. Το μεγαλύτερο μέρος του τελικού θα είναι μαγνητοσκοπημένο, ενώ ζωντανά θα προβληθεί το τελευταίο μισάωρο, όπου θα γίνει και η ανάδειξη της μεγάλης νικήτριας.

Master Chef Junior: Στις 24 Δεκεμβρίου τα τρία παιδιά που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον τελικό, θα ετοιμάσουν ένα πλήρες μενού και θα κερδίσουν από ένα δώρο. Ο τελικός θα είναι μαγνητοσκοπημένος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα