Τηλεθέαση: Το Survivor στην κορυφή – Τι έκαναν τα υπόλοιπα προγράμματα

Τηλεθέαση: Το Survivor στην κορυφή – Τι έκαναν τα υπόλοιπα προγράμματα
Στιγμιότυπο από το Survivor 5 skai tv

Σαρωτικό το Survivor στη μάχη της τηλεθέασης. Αναλυτικά, τα ποσοστά που σημείωσαν το βράδυ του Σαββάτου όλα τα προγράμματα.

Εντυπωσιάζουν τα νούμερα που σημείωσε το βράδυ του Σαββάτου το Survivor, με το παιχνίδι επιβίωσης να κερδίζει άνετα τη μάχη της τηλεθέασης.

Στο γενικό σύνολο, το Survivor 5 σημείωσε μέσο όρο 23,4%, ενώ ακολούθησε το “Ελλάδα έχεις Ταλέντο” με 15,5%. Το “Chart Show” βρέθηκε στο 11,3%, ενώ χαμηλά βρέθηκαν τα υπόλοιπα προγράμματα.

Από την άλλη, στο δυναμικό κοινό, το “Survivor” είχε μέσο όρο 20,5%, ενώ το “Ελλάδα έχεις Ταλέντο” βρέθηκε στο 12,8%. Το Chart Show σημείωσε 11%.

Γενικό Σύνολο

Survivor – 23,4%

Ελλάδα έχεις Ταλέντο – 15,5%

Chart Show – 11,3%

Ο Όρκος – 9%

X Factor – 8,9%

Φάρμα – 8,3%

Οι Απαράδεκτοι – 7,9%

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ – 7,5%

Δυναμικό Κοινό

Survivor – 20,5%

Ελλάδα έχεις Ταλέντο – 12,8%

Chart Show – 11%

X Factor – 8,7%

Οι Απαράδεκτοι – 6,7%

Ο Όρκος – 6,3%

Φάρμα – 5,9%

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ – 5,9%

Survivor: Όσα θα δούμε την Κυριακή (20/03)

Μεγάλη αναστάτωση στους παίκτες του Survivor προκάλεσε η μείξη των δύο ομάδων. Πολλοί παίκτες είναι διατεθειμένοι να τα αφήσουν όλα πίσω και να πορευθούν όπως έχει, ενώ κάποιοι άλλοι φαίνεται να μην είναι σε θέση να συνηθίσουν τις νέες ομάδες.

Στην πρώτη ασυλία της εβδομάδας, θα παρακολουθήσουμε έναν συναρπαστικό αγώνα με πολλές εντάσεις, ενώ μεγάλη ταραχή επικρατεί, όταν ο Στάθης χτυπά με μπαλάκι τον Τάκη πισώπλατα, με αποτέλεσμα οι παίκτες να μπουν στη μέση για να τους χωρίσουν.

Στο συμβούλιο του νησιού, δε, η κόντρα συνεχίζεται, με τον Στάθη να λέει μεταξύ άλλων στον Τάκη ότι παραδίδει “σόου”. Από την άλλη, ο Τάκης κάνει λόγο για “πανελλήνιο ξεφτίλισμα” σε βάρος του από τον Στάθη.

Survivor: Το trailer της Κυριακής (20/03)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα