Power of Love: Ο ένας χωρισμός μετά τον άλλον – Διαλύονται τα ζευγάρια

Power of Love: Ο ένας χωρισμός μετά τον άλλον – Διαλύονται τα ζευγάρια

Μετά από τη ρήξη του Παύλου και της Κατερίνας, άλλο ένα ζευγάρι αποφάσισε πως "δεν πάει άλλο". Ένα ένα τα ζευγάρια του Power of Love χωρίζουν.

Χαμός στο σπίτι της αγάπης του Power of Love, που θα μπορούσε να ονομαστεί “σπίτι του χωρισμού”, αφού τα ζευγάρια που δημιουργήθηκαν τις τελευταίες βδομάδες, ξεκίνησαν σιγά σιγά να διαλύονται.

Στο επεισόδιο της Τρίτης είδαμε τον Παύλο Παπαδόπουλο να επιστρέφει στο σπίτι, μετά από μία βδομάδα που ήταν εκτός και να ενοχλείται με την Κατερίνα, όταν εκείνη έφυγε για λίγο από την παρέα και πήγε να μιλήσει με την “αντίπαλη κλίκα”. Ο Παύλος ενοχλήθηκε, τη “μάλωσε” μπροστά στους συμπαίκτες τους και έπειτα έφυγαν οι δυο τους για να μιλήσουν μόνοι τους.

Η Κατερίνα του είπε πως ποτέ δεν την ακούει, ότι δεν μπαίνει στη θέση της και ότι της μιλά σαν να είναι σκύλος. Ο Παύλος επέμεινε στα δικά του λεγόμενα και στην πλευρά του, καθώς η Κατερίνα προσπαθούσε να του εξηγήσει ότι είναι διαφορετικοί χαρακτήρες και ότι θέλει απλώς να είναι ευγενική με όλους, χωρίς να της ορίζει με ποιον θα μιλήσει και με ποιον όχι.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης άλλο ένα ζευγάρι ήρθε σε ρήξη και αποφάσισε να χωρίσει, αφού όλα έδειχναν πως δεν υπήρχε λόγος να είναι μαζί, εφόσον είχαν τόσες διαφωνίες και διαφορετική οπτική των πραγμάτων. Ειδικότερα, ο Φίλιππος και η Έλενα έκαναν μια συζήτηση, στην οποία ακούστηκαν παράπονα και από τις δύο πλευρές και οι τόνοι ανέβηκαν πολύ.

Από τη μία ο Φίλιππος υποστήριζε πως οι αντιδράσεις της Έλενας είναι υπερβολικές και κατέκρινε τη συμπεριφορά της, καθώς δεν τον αφήνει να μιλήσει και λέει τα δικά της. Η Έλενα από την άλλη υποστήριζε πως δεν υπάρχει επικοινωνία μεταξύ τους και ότι η ίδια δεν αποτελεί προτεραιότητα του Φίλιππου, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να της πει να “τελειώσουν” τη σχέση τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα