Power of Love: Χωρισμός βόμβα παραμονή του Αγίου Βαλεντίνου

Power of Love: Χωρισμός βόμβα παραμονή του Αγίου Βαλεντίνου

Η παίκτρια δηλώνει πιεσμένη και ζήτησε από τον καλό της "να κάνουν ένα διάλειμμα γιατί θέλει να μείνει μόνη". "Δάγκωσε τη γλώσσα σου για να μην κλάψεις" τη συμβούλευσε φίλη της στο σπίτι της αγάπης.

Δραματικές ήταν την Τετάρτη, παραμονή της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, οι εξελίξεις στο σπίτι του “Power of Love”, αφού ένα δημοφιλές ζευγάρι του ριάλιτι αγάπης χώρισε.

Ειδικότερα, η Ρένια εκμυστηρεύτηκε στην Έλενα ότι νιώθει περίεργα, πιέζεται και σκέφτεται ότι δεν θέλει αυτή τη στιγμή να συνεχίσει με τον Αντώνη. Αισθάνεται μπερδεμένη, δεν έχει χρόνο να σκεφτεί και νιώθει ότι όλα γίνονται πολύ γρήγορα, ανέφερε. «Αυτό που θέλω να του πω είναι ότι θέλω να μείνω λίγο μόνη μου» είπε.

Αποφάσισε να ανακοινώσει στον Αντώνη την απόφασή της και μάλιστα, λίγο πριν μπει στο κόκκινο δωμάτιο εμφανίστηκε διστακτική και συγκινησιακά φορτισμένη. Η Ζένια την παρότρυνε “να δαγκώσει τη γλώσσα της για να μην κλάψει. Κάνει αντιπερισπασμό”. Δεν είναι γνωστό αν ακολούθησε τη συμβουλή όμως η μελαχρινή παίκτρια μπήκε πιο ψύχραιμα στο δωμάτιο και ζήτησε από τον Αντώνη να κάνουν ένα διάλειμμα.

Με ατάκες όπως “είμαι μπερδεμένη” και “θέλω να μείνω λίγο μόνη”, η Ρένια έριξε «χυλόπιτα» στον Αντώνη, ο οποίος δεν φάνηκε να καταλαβαίνει τι ακριβώς έχει συμβεί, δεδομένου ότι η λέξη «χωρισμός» αναφέρθηκε. Όταν μάλιστα τη ρώτησε αν “τραβάει γραμμή” και αν θα του ανακοινώσει μετά από λίγες μέρες που καταλήγει, η Ρένια τον άφησε με την απορία και επισήμανε ότι “τελείωσε ο χρόνος” παραμονής στο κόκκινο δωμάτιο. Στα επόμενα επεισόδια θα φανεί αν το τέλος στη σχέση του Αντώνη με τη Ρένια είναι οριστικό ή προσωρινό…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα