Power of Love: Επεισοδιακή αποχώρηση στο Gala – Είπε ότι θα φύγει οικειοθελώς

Power of Love: Επεισοδιακή αποχώρηση στο Gala – Είπε ότι θα φύγει οικειοθελώς
Αποχώρηση από το Power of Love

Gala χωρίς λίγη υπερβολή και έξτρα δράμα στο Power of Love δεν νοείται. Κάπως έτσι, δύο παίχτες βρέθηκαν στην πόρτα της εξόδου του ερωτικού ριάλιτι, αν και ο ένας μάλλον το ξανασκέφθηκε...

Ημέρα αποχώρησης στο Power of Love, που παραδοσιακά στο Gala της Παρασκευής αποχαιρετά έναν ένοικο του σπιτιού μετά από ψηφοφορία των παιχτών.

Ζένια Σολδάτου και Φίλιππος Αρβανίτης ήταν οι αγαπημένη παίχτες του κοινού, ενώ ο Γιάννης Κοπιδάκης κέρδισε την προστασία των γυναικών και η Έλενα Πολυχρονοπούλου των αντρών.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν τελικά οι Αντώνης Χρόνης και Αργυρώ Τσιοράνου, με την τελευταία να αναγκάζεται να αποχωρήσει αφού ο παίχτης που κέρδισε τα 2.500 ευρώ ο Φίλιππος Αρβανίτης αποφάσισε να προστατεύσει την ομάδα του.

Η έκπληξη ήρθε από το Γιάννη Κοπιδάκη που δήλωσε ότι επιθυμεί να αποχωρήσει οικειοθελώς. Παρά τις προσπάθειες των κοριτσιών να τον μεταπείσουν ο ίδιος έμοιαζε να είναι αποφασισμένος. Το τρέιλερ του επεισοδίου της Δευτέρας ωστόσο μοιάζει να μαρτυρά ότι ο Γιάννης Κοπιδάκης παρέμεινε στο σπίτι…


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα