Power of Love – Gala: Τα ψεύτικα ζευγάρια, οι άγριες κόντρες και η αποχώρηση

Power of Love – Gala: Τα ψεύτικα ζευγάρια, οι άγριες κόντρες και η αποχώρηση

Εντάσεις, διαφωνίες και καβγάδες στο Gala της Κυριακής - Άλλο ένα άτομο αποχώρησε - Μια μεγάλη έκπληξη περιμένει τους παίκτες τη Δευτέρα

Άλλο ένα Gala γεμάτο εντάσεις ανάμεσα στις παίκτες και τις παίκτριες του Power of Love προβλήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο ΣΚΑΙ, με τις κόντρες να συνεχίζονται.

Η πρώτη ένταση ήρθε όταν η Μαρία Μπακοδήμου ρώτησε για το εάν υπάρχουν ψεύτικα ζευγάρια, με αφορμή μια συζήτηση που είχαν οι άντρες για το συγκεκριμένο θέμα.

“Υπάρχουν κάποια ζευγάρια που είναι αληθινά… και κάποια άλλα, όχι ότι δεν είναι αληθινά, αλλά δεν ταιριάζουν. Ο Τζόνι είπε ότι όλα είναι ψεύτικα!”, δήλωσε ο Ίον, ενώ η συζήτηση επεκτάθηκε.

Πολλοί από τους παίκτες εξέφρασαν την αμφισβήτησή τους για το ζευγάρι Τζόνι-Νέρτζι, επειδή δεν είχαν βρεθεί όσο καιρό βρίσκονταν και οι δύο εκτός παιχνιδιού.

Στο μεταξύ, η κόντρα μεταξύ του Τζόνι και του Φίλιππου, τον οποίο υποστηρίζει ακράδαντα η Έλενα, “καλά κρατεί”. Οι τρεις τους (δύο εναντίον ενός!) καβγάδισαν για άλλη μια φορά.

Ακόμη, ο Βασίλης και η Άννα είχαν μια έναν τσακωμό, με τον Βασίλη να είναι ιδιαίτερα ειρωνικός, λέγοντάς της πως θέλει να το παίζει “καλή”, και την Άννα μετά από πολλές κατηγορίες να του απαντά “Ντροπή σου!”.

Η ψηφοφορία του Power of Love “έδειξε” για άλλη μια Κυριακή τον παίκτη που θα πρέπει να εγκαταλείψει το σπίτι της αγάπης. Το άτομο αυτό ήταν η Ραφαέλα Τσαντεκίδου, που αποχώρησε για δεύτερη φορά, ενώ αγαπημένη παίκτρια ήταν η Άννα.

Για το τελευταίο της κόκκινο δωμάτιο η Ραφαέλα επέλεξε τον Αλέξανδρο, ο οποίος προσπάθησε να την κάνει να νιώσει καλύτερα και της υποσχέθηκε πως θα τη βοηθήσει να ξαναγυρίσει.

Οι εκπλήξεις, βέβαια, του ριάλιτι αγάπης δεν σταματούν εδώ. Όπως μπορεί να δει κανείς στο trailer της Δευτέρας, οι παίκτες θα βρεθούν εξ απροόπτου με την επιστροφή (για άλλη μια φορά!) της Νέρτζι.

Πώς θα αντιδράσουν οι παίκτες και πώς θα διαχειριστούν την κατάσταση;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα