Power of Love – Gala: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Ιόλης για τον πατέρα της

Power of Love – Gala: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Ιόλης για τον πατέρα της

"Εκείνος είχε προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί μου, αλλά τον έκανα block να μην μπορεί να με βρει και αποφεύγω την επικοινωνία μαζί του", δήλωσε η Ιόλη.

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τον πατέρα της και τη σχέση της μαζί του προχώρησε η Ιόλη Κεσίδου, παίκτρια του Power of Love, στο Gala της Παρασκευής.

Όπως είπε:

“Έχω να τον μπαμπά μου πολλά χρόνια, απ’ όταν ήμουν 11-12 χρονών. Από επιλογή μου δεν έχω καμία επικοινωνία μαζί του. Ξέρω που ζει, ξέρω ότι είναι καλά, αλλά έχω πολύ θυμό μέσα μου γι’ αυτόν τον άνθρωπο, μου περνάει εντελώς αδιάφορος, θυμό δεν το λέω, που δεν με ενδιαφέρει και να μην του μιλήσω. Εκείνος είχε προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί μου, αλλά τον έκανα block να μην μπορεί να με βρει και αποφεύγω την επικοινωνία μαζί του. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν εφτά χρονών και επέλεξε να το ζήσει με μια άλλη οικογένεια. Ήταν υπερβολικά ζηλιάρης ο πατέρας μου, χώρισε με τη μητέρα μου, πήγε να ζήσει στην Κύπρο, τα βρήκε εκεί με μια γυναίκα, η οποία είχε ήδη τρία παιδιά. Έκανε παιδί μαζί της από τη μέρα που γεννήθηκε το παιδί ήταν σαν να αναίρεσε εμένα, σαν να μην είχε άλλο παιδί”.

Η Ιόλη αποχώρησε το βράδυ της Παρασκευής από το ριάλιτι αγάπης. Τόσο η ίδια όσο και ο Αλέξανδρος, ήταν φανερά συγκινημένοι, ξεσπώντας σε κλάματα, ενώ προηγουμένως είχε ανακοινωθεί πως μετά από τη ψηφοφορία αποχωρεί και ο Βασίλης Σαντρίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα