Power Of Love: Πυρ ομαδόν κατά του Σωκράτη – Το φέουδο του παίκτη με την Μπακοδήμου

Power Of Love: Πυρ ομαδόν κατά του Σωκράτη – Το φέουδο του παίκτη με την Μπακοδήμου
Το Power Of Love οδεύει προς τον μεγάλο τελικό Youtube

"Αυτό που υπογράφω, είναι ότι είσαι ένα πρόσωπο που δεν ξέρει να σέβεται" σχολιάζει στο trailer του νέου επεισοδίου η παρουσιάστρια της εκπομπής.

Υπάρχουν προβλήματα, πολιτικές εξελίξεις, καιρικά φαινόμενα και πλημμύρες, υπάρχει και το Power Of Love.

Δεν λέει να κοπάσει λοιπόν η ένταση μέσα στο σπίτι του Power Of Love, με βασικό πρωταγωνιστή την Σωκράτη, ο οποίος εκτός φυσικά από την κόντρα με άλλους παίκτες, άνοιξε “μέτωπο” και με την ίδια την παρουσιάστρια της εκπομπής, Μαρία Μπακοδήμου.

Το νέο τρέιλερ της εκπομπής, λίγο πριν τον τελικό της Παρασκευή, έρχεται να επιδεινώσει τις σχέσεις, καθώς σε αυτό φαίνεται ο Κυριάκος να επιτίθεται στον Σωκράτη που μίλησε όπως είπε άσχημα στην Μαρία Μπακοδήμου. Ο ίδιος ο παίκτης “πέτρα του σκανδάλου” ακούγεται σε άλλο στιγμιότυπο να δηλώνει πως δεν έχει ανάγκη από πολλούς φίλους, προφανώς διαπιστώνοντας πως δεν θα υπάρχουν πολλοί εντός του σπιτιού της Κωνσταντινούπολης.

Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι η επίθεση της Μαρίας Μπακοδήμου στον παίκτη, η οποία αν και όπως λέει δεν θέλει να επεκταθεί στο θέμα, επεκτείνεται και του λέει: “Αυτό που υπογράφω, είναι ότι είσαι ένα πρόσωπο που δεν ξέρει να σέβεται”.

Δείτε το τρέιλερ:

Το έπαθλο για τον μεγάλο νικητή

Σε άλλα νέα, η παρουσιάστρια εξήγησε στους παίκτες την Τρίτη, πως οι δύο μεγάλοι νικητές της χρονιάς, ένα αγόρι και ένα κορίτσι θα λάβουν έπαθλο 10.000€ έκαστος ως οι πιο… δημοφιλείς ερωτύλοι της σεζόν.

«Το έπαθλο για το αγόρι που θα βγει νικητής του Power of love είναι 10.000 ευρώ, όπως και για το κορίτσι που θα βγει πρώτο, είναι 10.000 ευρώ. Αυτά είναι τα έπαθλα της Παρασκευής. Καλή επιτυχία στους φιναλίστ. Από σήμερα μπορείτε να κάνετε τον προεκλογικό σας αγώνα. Δηλαδή, θα στηθεί ένα έδρανο στο οποίο και θα ανεβείτε να πείτε αυτά που αισθάνεστε», ανέφερε η Μαρία Μπακοδήμου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα