Πρεμιέρα με Λαζόπουλο για Late Night και Γιώργο Λιάγκα

default image

Πρώτος καλεσμένος στην βραδινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα θα είναι ο Έλληνας ηθοποιός

Ο Γιώργος Λιάγκας, έρχεται φέτος στον ANT1 με το Late Night σόου του, υποσχόμενος να διασκεδάσει το κοινό με ένα απίστευτο – κατά το επίσημο slogan του σταθμού – μεταμεσονύχτιο πρόγραμμα! Στην πρεμιέρα, την Τρίτη 24 Οκτωβρίου στις 24.00, ποδαρικό στο talk show κάνει ο Λάκης Λαζόπουλος. Ο ηθοποιός και performer θα εμφανιστεί στην τηλεόραση για πρώτη φορά έπειτα από έναν χρόνο και όσα έχει να πει, σίγουρα θα έχουν ενδιαφέρον.

 

Στο νέο τηλεοπτικό σποτ που είναι ήδη στον αέρα, βλέπουμε τον Γιώργο Λιάγκα να απολαμβάνει το ποτό του σε ένα υποφωτισμένο, ατμοσφαιρικό περιβάλλον. Η φωνή του Πασχάλη Τερζή πλημμυρίζει το δωμάτιο και οι στίχοι μοιάζουν να είναι κομμένοι και ραμμένοι στα μέτρα του παρουσιαστή, όπως και το άψογο κοστούμι του: «Βραδιάζει πάλι σήμερα, βραδιάζει, κι έρχεται η ώρα η δικιά μου…».

 

Σιγά σιγά, γύρω από τον Γιώργο Λιάγκα εμφανίζεται η τηλεοπτική παρέα που θα τον πλαισιώσει φέτος. Είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Αφροδίτη Γραμμέλη, η Νικολέττα Ράλλη και ο Θανάσης Πασσάς. Και ενώ η ομάδα της εκπομπής στέκεται περήφανα μπροστά στον φακό, ο Γιώργος Λιάγκας… κάνει ζημιά. Το ποτήρι του πέφτει, σπάει και το κλίμα γίνεται αληθινό, ανάλαφρο, διασκεδαστικό. Όπως ακριβώς θα είναι και το Late Night!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα