Ράδιο Αρβύλα: Σοκαρισμένος ο Κανάκης – Πέθανε η αδελφή του Αντώνη Παραρά

Διαβάζεται σε 4'
Ράδιο Αρβύλα: Σοκαρισμένος ο Κανάκης – Πέθανε η αδελφή του Αντώνη Παραρά

Οι “Ράδιο Αρβύλα” ανακοίνωσαν πως έφυγε από τη ζωή η αδελφή του Αντώνη Παραρά, δύο μέρες μετά από την 27η επέτειο του θανάτου του.

Με δυσάρεστα νέα ξεκίνησε η εκπομπή των “Ράδιο Αρβύλα” το βράδυ της Τρίτης (06/02).

Ο παρουσιαστής Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε με θλίψη πως πέθανε η αδελφή του Αντώνη Παραρά, του φίλου και συνεργάτη του, ο οποίος είχε φύγει από τη ζωή στις 4 Φεβρουαρίου του 1997.

Μία μέρα πριν, η παρέα του “Ράδιο Αρβύλα” είχε κάνει αναφορά στη μνήμη του, για τα 27 χρόνια από τον θάνατό του, κάτι που συνηθίζουν να κάνουν κάθε χρόνο στη μνήμη του.

Η ανακοίνωση του Αντώνη Κανάκη

Στην έναρξη της χθεσινής εκπομπής των “Ράδιο Αρβύλα”, ο Αντώνης Κανάκης είπε:

“Κυρίες και κύριοι συγγνώμη που παίρνω τον λόγο αλλά δεν έχω τη διάθεση να στεναχωρήσω κανέναν, ούτε εδώ στο στούντιο, ούτε εσάς στο σπίτι. Θα ξεκινήσω λίγο διαφορετικά γιατί συμβαίνουν μερικά πράγματα ορισμένες φορές, με τα οποία πραγματικά τα χάνεις και δεν ξέρεις πώς να τα χαρακτηρίσεις. Όσο και αν δεν έχουμε καθόλου όρεξη για στεναχώριες γιατί έχουμε κουραστεί να στεναχωριόμαστε, δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε εσάς, αλλά όλο τέτοια πράγματα ακούμε τον τελευταίο καιρό.

Χθες ήταν η ημέρα που μιλούσαμε για τον φίλο μας τον Αντώνη που συμπληρώθηκαν 27 χρόνια από τον θάνατό του και σήμερα πριν από λίγες ώρες μάθαμε ότι έφυγε από τη ζωή και η Βίκυ, η αδελφή του Αντώνη Παραρά. 27 χρόνια μετά, σχεδόν την ίδια μέρα.

Πραγματικά νιώθω πολύ έντονα την ανάγκη να στείλω τους χαιρετισμούς μου, τα συλλυπητήριά μου, τη σκέψη μου, την αγάπη μου. Όλοι μας δηλαδή. Στη μητέρα την Αριάδνη….Αριάδνη τι να σου πω, είσαι από τους πιο δυνατούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου και να ξέρεις είσαι στη σκέψη μας. Νιώσαμε την ανάγκη που θέλαμε να το πούμε”.

Δείτε στο 01:20

Η αναφορά στον Αντώνη Παραρά

Στο κλείσιμο της εκπομπής της Δευτέρας (05/02), ο Αντώνης Κανάκης είχε κάνει την εξής αναφορά για τον Αντώνη Παραρά:

“Αυτό το τραγούδι θα το διασκέδαζε πολύ και ο Αντώνης, αν ήταν εδώ μαζί μας. Θα γελούσαμε πολύ με αυτό το βίντεο. Σήμερα είναι η ημέρα. Ήταν 4 Φεβρουαρίου πριν από 27 χρόνια. Έχω πει τα πάντα για τον Αντώνη, όχι ότι είναι κακό να τα λέω συνέχεια για τον Αντώνη για το πόσο τον αγαπούσαμε, πόσο παιδί-διαμάντι ήταν. Τι ταλέντο, τι αξιόλογος άνθρωπος και τι κούκλος. Χίλια-δυο πράγματα έχουμε πει. Αυτό που σκεφτόμουν όμως σήμερα είναι το εξής και θα είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σας.

Τότε, πριν από 27 χρόνια, ήμασταν παιδιά. Όσο μεγάλη κι αν ήταν η στεναχώρια, αν κάποιος μου έλεγε 27 χρόνια μετά πόσο συχνά θα σε απασχολεί ο Αντώνης, ο συνονόματος στο μυαλό σου; Θα του έλεγα: εντάξει, 27 χρόνια μετά, είναι πολύ πιθανό να έχει φύγει, να έχει σβήσει, αυτό το πράγμα μέσα μας. Κι όμως… αυτό που σκεφτόμουν σήμερα είναι ότι πόσες φορές και πόσο πολύ συχνά μπορεί ο Αντώνης να βρίσκεται στο μυαλό μου 27 χρόνια μετά. Κι αυτό δεν έχει να κάνει με μένα, έχει να κάνει με τον Αντώνη κυρίως. Οπότε σήμερα θα κλείσουμε το “Ράδιο Αρβύλα” έτσι, γιατί σαν σήμερα πριν από 27 χρόνια χάσαμε έναν φίλο, ένα πολύ ιδιαίτερο παιδί κι όχι στο πλαίσιο του ότι μετά θάνατον όλοι γίνονται καταπληκτικοί”.

 

Ποιος ήταν ο Αντώνης Παραράς

Ο Αντώνης Παραράς ήταν Έλληνας παρουσιαστής του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης.

Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό στα μέσα της δεκαετίας του ’90 με την εκπομπή «Comfuzio» στην ΕΤ3 (και εν συνεχεία στο STAR), στην οποία συμμετείχαν και ο Αντώνης Κανάκης και ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Ο Αντώνης Παραράς πέθανε από λευχαιμία σε ηλικία 29 ετών στις 4 Φεβρουαρίου του 1997. Ο Αντώνης Κανάκης και ο Σωτήρης Καλυβάτσης συνέχισαν με την εκπομπή «Α.Μ.Α.Ν.», η οποία στην αρχή θα περιελάμβανε και τον Αντώνη Παραρά. Αυθόρμητα οι τηλεθεατές της εκπομπής έδωσαν στα αρχικά την ερμηνεία Αντώνη Μας Άφησες Νωρίς. Αργότερα, οι δύο φίλοι αφιέρωσαν την επιτυχία του Α.Μ.Α.Ν. (και του spin-off του, Α.Μ.Α.Ν.: Τα Καθάρματα) στη μνήμη του αδικοχαμένου Παραρά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα