Ράδιο Αρβύλα: Ο ‘ντίσκο Γαϊτάνος’ τραγουδά mix Boney M με ‘Αι γενεαί πάσαι’

Ράδιο Αρβύλα: Ο ‘ντίσκο Γαϊτάνος’ τραγουδά mix Boney M με ‘Αι γενεαί πάσαι’

Η εκπομπή επέστρεψε για πρώτη φορά μετά το Πάσχα και είχε μπόλικο υλικό για να γεμίσει το βράδυ της Δευτέρας με ατέλειωτο γέλιο (vids)

Την Δευτέρα είχε ‘ Ράδιο Αρβύλα‘ στον ΑΝΤ1 και όπως κάθε 15, τους απολαύσαμε όσο τίποτα άλλο στην ελληνική τηλεόραση. Όπως αντιλαμβάνεστε οι ημέρες του Πάσχα πρόσφεραν απλόχερα υλικό στην παρέα της Θεσσαλονίκης που ετοίμασε ανεπανάληπτα βιντεάκια σατιρικού σχολιασμού της καθημερινότητας. Πρέπει επίσης να τονίσουμε πως το κρύο ανέκδοτο, η κλασική πλέον στήλη της εκπομπής προκάλεσε εχθές το ζεστό γέλιο στο πλατό. Μήπως πρέπει να ανησυχούμε;

Άγιες μέρες του Πάσχα και δεν θα μπορούσε να λείπει από την τηλεόραση ο Πέτρος Γαϊτάνος. Σε συνέντευξή του στην τηλεόραση ο τραγουδιστής εκμυστηρεύτηκε πως στα νιάτα του χόρευε στις ντίσκο με Boney M, πράγμα που έδωσε έμπνευση στους Ράδιο Αρβύλα για μια ακόμη συλλογή μοναδικών διασκευών. Το “Stayn’ Alive” σε μελωδία “Αι γενεαί πάσαι” ήταν κυριολεκτικά “όλα τα λεφτά”.

Στα highlight της εκπομπής και ο νέος ΚΟΚ της ελληνικής επαρχίας. Με αφορμή πραγματικό περιστατικό, όπου πινακίδα STOP ανέγραφε “ΩΠΑ”, η εκπομπή έδωσε όλες τα νέα σήματα οδικής κυκλοφορίας για επίδοξους οδηγούς της ελληνικής υπαίθρου. Δείτε και θα καταλάβετε:

Και φυσικά, από την εκπομπή δεν θα μπορούσε να λείπει και ένα βίντεο αφιερωμένο στην αγαπημένη των Θεσσαλονικιών “Ελλήνων Συνέλευσις” με ένα τρέιλερ που δίνει τόση τροφή για σκέψη, όσο και σάτιρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα