Ράδιο Αρβύλα: Οι πύλες του ανεξήγητου και το χαμένο σουτιέν της Αλεξανδράκη

default image

Με τα "ρώσικα" του Νταλάρα και μια επιστροφή του Χαρδαβέλα από το παρελθόν έδωσαν ρέστα οι Θεσσαλονικείς το βράδυ της Τρίτης

Σε τρελά κέφια επέστρεψαν το βράδυ της Τρίτης οι Ράδιο Αρβύλα σε μια εκπομπή που τα είχε όλα. Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του σχολίασαν και πάλι με τον δικό τους, ξεχωριστό τρόπο την επικαιρότητα και δεν μπορούσαμε να μην ξεχωρίσουμε δύο – τουλάχιστον – στιγμές από την χθεσινή εκπομπή.

Από τα αγαπημένα και γνωστά τρολ βίντεο της εκπομπής, τα best of, χτύπησαν και πάλι. Αυτή τη φορά, στο στόχαστρο της εκπομπής ο Γιώργος Νταλάρας, με αφορμή είδηση που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και ήθελε τραγούδια του να γίνονται viral στη Ρωσία.

Τα λόγια είναι περιττά, δείτε τη διασκευή “που ‘ναι τα χρόνια, ωραία χρόνια” από την κόκκινη πλατεία.

“Το ξέρετε ότι χάθηκε το σουτιέν της Δήμητρας Αλεξανδράκη” σχολίασε ο παρουσιαστής πριν δώσει το βίντεο από παλιότερο ρεπορτάζ στο οποίο η γυναίκα δήλωνε πως μαζί με το πορτοφόλι της έχασε και το σουτιέν της. Η αντίδραση του Γιάννη Σερβετά αμέσως μετά ήταν όλα τα λεφτά.

Βεβαίως, η εκπομπή δεν άφησε το θέμα εκεί, αλλά παρουσίασε την έκτακτη επιστροφή της εκπομπής “Πύλες του Ανεξήγητου” με τον Κώστα Χαρδαβέλα με στόχο να βρεθεί το σουτιέν της Δήμητρας Αλεξανδράκη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα