“Room Service Πλιζ”: Ο Αλέξανδρος Ρήγας επιστρέφει με το remake του “Κόκκινου Δωματίου”

“Room Service Πλιζ”: Ο Αλέξανδρος Ρήγας επιστρέφει με το remake του “Κόκκινου Δωματίου”

Η καινούργια τηλεοπτική σειρά "Room Service, Πλιζ" που έρχεται στον ΣΚΑΙ με την υπογραφή του γνωστού σεναριογράφου Αλέξανδρου Ρήγα, θα αποτελεί τη νέα εκδοχή του επιτυχημένου σίριαλ "Κόκκινο Δωμάτιο". Ονόματα - έκπληξη!

Ο γνωστός και αγαπημένος σεναριογράφος Αλέξανδρος Ρήγας, που μας χάρισε ανά τα χρόνια πολλές καταπληκτικές σειρές όπως οι “Ντόλτσε Βίτα”, “Δύο Ξένοι”, “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;” και πολλές άλλες, επιστρέφει με την κωμωδία “Room Service, Πλιζ”.

Η νέα τηλεοπτική σειρά του Ρήγα, που θα προβάλλεται στον ΣΚΑΙ, αποτελεί μια καινούργια εκδοχή του επιτυχημένου σίριαλ “Το Κόκκινο Δωμάτιο”, το οποίο αγαπήσαμε μέσα από τη συχνότητα του MEGA κατά την περίοδο 2005 – 2008 και περιμέναμε χρόνια για το remake του.

Η σειρά θα διαδραματίζεται στο “Alexander Hotel” και θα ασχολείται με τις ζωές των μονίμων υπαλλήλων του ξενοδοχείου, τους οποίους θα υποδύονται οι: Αλέξανδρος Ρήγα, Βαλέρια Κουρούπη, Κωνσταντίνος Χριστοφορίδου, Παντελής Καναράκης, Ησαΐας Ματιάμπα, Κώστας Καραφώτης, Χρύσα Κλούβα, Χάρης Χιώτης, Δημήτρης Παπάς και άλλοι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα